Libnet.ro
UNICEF

16:45

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de. continuă pe Antena3

Motivul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit

Motiv de-a dreptul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit, chiar in fata copiilor. Sotii s-au luat la cearta, duminica, dupa ce au aflat ca prezenta la vot este.

Un baietel de zece ani din Iasi a fost dat disparut. Apelul disperat al familiei

Un baiat din Iasi, in varsta de 10 ani, a plecat astazi la scoala si nu s-a mai intors la domiciliu. Disperati, parintii au mers la politie si au raportat disparitia. Doru Adrian Denis a plecat de la.

Sindromul Italia bantuie Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi

Aproximativ 5% din numarul total al pacientilor internati in anul 2017 cu depresie la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi au fost femei cu Sindromul Italia a declarat, miercuri, medicul psihiatru Cozmin.

Un barbat din judetul Hunedoara s-a dus sa taie lemne, cand a facut o descoperire incredibila. Doamne, este o minune! (FOTO)

Un barbat din satul Bucium, un sat din Muntii Orastie, judetul Hunedoara, a avut parte de o surpriza incredibila, dupa ce s-a dus sa taie lemne. Emil Polgar a zarit o cruce dupa ce a crapat un butuc gros.

Un barbat din Iasi a recunoscut ca si-a ucis nevasta dar zice ca nu mai stie exact cand si cum a strans-o de gat

Situatie bizara la Iasi acolo unde un suspect de omor a recunoscut faptele imputate chiar daca, zile el, nu isi aminteste momentul crimei.

Caru' cu vedete: Logodnicul Elenei Udrea, mesaj emotionant cu bebelusul n brate, din Costa Rica; Motivul pentru care Melania Trump i confisca telefonul presedintelui; Tina Turner, marturisiri socante despre noaptea nuntii cu Ike: Nu-si pot imagina ce fel

Bianca Dragusanu si-a gasit marea dragoste? El este barbatul care i-a sucit mintile blondinei. Bianca Dragusanu si Alex Bodi, barbatul care. Cum era tratata Alina Vidican si cum este vazuta Valentina Pelinel de socri. Valentina Pelinel este total diferit.

Motiv incredibil pentru moartea copilului de cinci ani din Buzau

Decesul copilului de 5 ani, din localitatea buzoiana Tabarasti, a fost cauzat de inhalarea unor vapori ai unui insecticid sau ai altor substante toxice si nu de intoxicarea cu alimente, a anuntat miercuri,.

Cosmarul unui roman care si-a cumparat un apartament nou: Nu va imaginati cum miroase in casa!

Un barbat din Iasi care si-a cumparat un apartament nou a ajuns sa traiasca un cosmar. Barbatul reclama ca s-a trezit cu apartamentul plin de mucegai la nici doi ani din momentul in care l-a.

Un deputat PSD a gasit motivul pentru care ministrul Andrusca este tras n jos: Nu ati reusit sa i dati afara pe toti penelistii

Deputatul PSD Laurentiu Nistor i-a reprosat luni, ministrului Economiei, Danut Andrusca, in timpul dezbaterii motiunii simple, ca nu i-a dat afara din minister pe toti penelistii care va trag in jos.

Motivul trist pentru care Robbie Williams a anuntat ca renunta la social media

Cantaretul britanic Robbie Wiliiams, in varsta de 44 de ani, a decis sa renunte la conturile de pe retelele sociale. El si-a argumentat decizia facand referire la impactul pe care acestea il au asupra sanatatii lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )