Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gestul unui preot roman din Italia pentru o maternitate. Au dat dovada de omenie crestinii de diferite confesiuni

Adevărul Adevărul,
Gestul unui preot roman din Italia pentru o maternitate. Au dat dovada de omenie crestinii de diferite confesiuni

Preotul unei parohii ortodoxe din Peninsula a reusit sa doteze o sectie de Neonatologie cu aparatura electrocasnica necesara tinerelor mame. continuă pe Adevărul

Un roman din Italia a strans de gat un politist venit sa-l ajute

Un roman a atacat un carabinier dupa ce a fost trezit din somn. Pentru ca bause prea mult, barbatuls-a napustit asupra polititului care l-a intrebat doar daca se simte bine. Romanul a facut mai multe.

Lovitura pentru romanii din Italia care detin masini inmatriculate in Romania. Pot ramane fara autoturisme! Ministerul de Externe intervine in acest scandal urias

Ministerul de Externe se implica in scandalul masinilor cu numere romanesti din Italia. Statul roman ia masuri, dupa ce mai multi soferi au fost amendati cu sume uriase sau chiar au ramas fara.

Scandalul noului cod rutier din Italia, care i afecteaza pe romni - Ce spune Ambasada Romniei n Italia

Ambasada Romaniei in Italia le reaminteste romanilor ca noul cod rutier din Italia le interzice celor care si-au stabilit rezidenta aici de mai mult de 60 de zile sa circule cu vehicule inmatriculate in strainatate, amenzile fiind intre 712 si 2. 848 de euro. Masura se aplica din 4 decembrie si a starnit scandal, multi romani postand pe Facebook imagini cu masinile ridicate de Politie. Daca in termen de 180 de zile vehiculul nu este inmatriculat in Italia sau nu se solicita eliberarea unui document de transfer pentru a-l conduce peste frontiera, masina se confisca.

INTERVIU Actrita Cristina Cepraga, premiu pentru cea mai buna interpretare la festivalul Aphrodite Shorts din Italia: Noi romnii avem de luptat cu ideile preconcepute ale italienilor pentru a ne putea afirma profesional

Actrita romanca Cristina Cepraga, stabilita in Italia de 15 ani, a primit pe 4 decembrie premiul pentru cea mai buna interpretare pentru rolul Fatima in cadrul Festivalului Aphrodite Shorts, un concurs pentru filme de scurt metraj care trateaza tema femeii. Ea este protagonista, dar si regizorul filmului Destinul - o drama sociala inspirata din viata reala din Italia. Dupa decernarea premiilor, Hotnews. ro a stat de vorba cu Cristina Cepraga, pentru a afla cum e sa faci cariera artistica de succes in Italia si ce planuri de viitor are.

Siegfried Muresan ingrijorat de modificarile codului rutier din Italia

Deputatul european Siegfried Muresan doreste sa se clarifice situatia in care se afla peste 1,15 milioane de romani din Italia. O mare parte dintre acestia conduc temporar autoturisme inmatriculate in tara noastra. Acesta a trimis luni un comunicat prin care intreaba Comisia Europeana daca legea adoptata la 1 decembrie 2018 incalca legislatia europeana si principiile liberei circulatii.

Bisericile catolice din Italia si deschid portile pentru migrantii evacuati din centrele de refugiati

Preotii italieni si-au declarat disponibilitatea de a ,,deschide usile bisericilor din fiecare parohie persoanelor expulzate din centrele de primire a migrantilor, ca reactie la o lege anti-imigratie sustinuta de guvernul italian. Noua lege ar putea lasa multi refugiati fara un adapost, informeaza The Guardian.

Intariri din tara pentru Romania inaintea semifinalei cu Rusia

Romania s-a calificat dupa opt ani in semifinalele Campionatului European si va avea doua meciuri in care va lupta pentru medalie.

GHEORGHE PIPEREA, ADMINISTRATOR JUDICIAR OLTCHIM Circa 50 milioane de euro din banii pentru Oltchim merg la banci

Circa 50 de milioane de euro din banii pe care Oltchim i-a incasat de la Chimcomplex Borzesti vor merge catre banci, iar 23 de milioane de euro catre Electrica, a declarat, ieri, avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului din Ramnicu Valcea, in cadrul unei conferinte de presa, adaugand ca tocmai au fost efectuate ultimele plati catre creditorii Oltchim.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )