Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT

România Liberă România Liberă,
Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul disparitiilor de la Caracal, va fi dus joi la sediul DIICOT din B. continuă pe România Liberă

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul disparitiilor de la Caracal, audiat la DIICOT

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul disparitiilor de la Caracal, va fi dus joi la sediul DIICOT din Bucuresti, pentru a fi audiat de procurori. Potrivit unor oficiali din DIICOT, la audieri a fost chemat si.

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

Gheorghe Dinca a fost dus la DIICOT Bucuresti pentru audieri

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost dus joi seara la sediul central al DIICOT, de la Penitenciarul Jilava, pentru a fi audiat de procurori, au transmis surse judiciare.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. IML nu l-a programat pentru analize

Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, se aflala Spitalul Jilava. La opt zile de la disparitia Alexandrei, anchetatorii inca nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Mai mult, procurorii DIICOT l-au.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, circ la audieri: A inceput sa PLANGA in fata procurorilor

Criminalul in serie din Caracal este audiat, luni, de procurori DIICOT. in fata anchetatorilor, barbatul de 66 de ani a facut un adevarat circ, potrivit stiripesurse. ro. Gheorghe Dinca s-a agitat, plangand.

Gheorghe Dinca va ramane internat o saptamana. Ce au descoperit medicii cand l-au controlat pe suspectul din Caracal

Criminalul din Caracal care a devenit din nou suspect principal, din cauza probelor lipsa pentru incriminarea finala, va ramane internat in spital o saptamana. Ancheta bate pasul pe loc. Gheorghe Dinca ramane internat in spital o saptamana Gheorghe Dinca, subiectul principal al ultimei saptamani, ramane internat in spital timp de o saptamana. Acest lucru blocheaza .

Gheorghe Dinca a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava. Criminalul din Caracal va face analizele medicale

UPDATE Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, a ajuns la Spitalul Jilava. ------------ Suspectul de crima din Caracal urmeaza sa ajunga astazi in Bucuresti. Anchetatorii au decis sa il.

Gheorghe Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei cand aceasta era langa un politist Suspectul i-a spus ca fata este bine si va pleca in Anglia

Mama Alexandrei a fost sunata de Gheorghe Dinca in momentul in care femeia era alaturi de un politist ce venise la locuinta ei sa afle mai multe date despre disparitia fetei. Barbatul i s-a adresat cu apelativul mama soacra si i-a spus ca fata este bine si urmeaza sa plece in Anglia sa faca bani, potrivit raportului Ministerului de Interne.

DIICOT: in perioada 2004-2019 Gheorghe Dinca nu a fost vizat de niciun dosar penal in cazul Luizei, DIICOT a fost sesizata la peste o luna de la plangerea facuta de bunic la Politie

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua adolescente, nu a fost implicat in niciun dosar penal la DIICOT in perioada 2004-2019, nici in Olt si nici in Craiova, anunta DIICOT. Institutia precizeaza ca in cazul disparitiei Luizei procurorii DIICOT au fost sesizati pentru infractiunea de trafic de persoane in 5 iunie, la mai bine de o luna de la savarsirea faptei, desi plangerea penala formulata de catre bunicul fetei fusese inregistrata la Postul de Politie Diosti inca din 15 aprilie.

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )