Libnet.ro
UNICEF

09:01

Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a parasit Arestul Central, fiind dus in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. continuă pe Hotnews

Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Politiei Slatina: Luni si marti, procurorii vor face reconstituirea crimelor de la Caracal (VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost transferat din Arestul Politiei Capitalei la Politia Slatina. Decizia a fost luata pentru ca acesta sa participe, luni si marti, la reconstituirea crimelor din casa lui, care va fi facuta.

Secretul nespus din cazul Caracal. Adevarul despre fiul lui Gheorghe Dinca

Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dinca, ar fi fost implicat in urma cu mai multi ani intr-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scapat de inchisoare pe tanar a fost chiar tatal sau, acuzat in prezent ca a.

Descoperire uluitoare in cazul Caracal. Credeti ca Gheorghe Dinca spune adevarul?

UPDATE -Votul a fost oprit. La intrebarea Credeti ca Gheorghe Dinca spune adevarul? telespectatorii Antena 3 au raspuns: Razvan Dumitrescu a propus, vineri, la Subiectiv fata in.

Apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi reanalizate chiar in prezenta lui Gheorghe Dinca

Apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi reanalizate de procurori, de data aceasta chiar in prezenta lui Gheorghe Dinca. Audierea acestuia a fost intrerupta astazi si urmeaza sa se reiau maine.

Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. I se arata fotografii cu Luiza si nu o recunoaste! Fata din descrierile lui e alta

Audierile in cazul de la Caracal continua. Mai multi procurori sunt cercetati disciplinar in acest caz, iar suspectul Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Gheorghe Dinca si-a schimbat complet.

Tonel Pop: Gheorghe Dinca ia totul asupra lui, doar sa nu se atinga nimeni de familie

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, vineri seara, ca Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal, care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza, negociaza cu anchetatorii, luand totul asupra lui pentru ca nimeni sa nu se atinga de familia sa.

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Schimbare radicala in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca nu o mai recunoaste pe Luiza ca fiind una dintre victime

Gheorghe Dinca incearca sa dea peste cap ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, prezent la audieri, sustine ca acesta isi bate joc de procurori si incearca sa ii induca in eroare. Pe de alta.

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Gheorghe Dinca va arata cum a folosit butoiul

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de.

Bomba! Noi fragmente osoase, descoperite in curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit in curtea lui Dinca noi fragmente osoase despre care nu se stie ale cui sunt .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )