Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gheorghe Dinca, infatisare noua. Cum arata criminalul din Caracal dupa o jumatate de an de arest FOTO

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Dinca, infatisare noua. Cum arata criminalul din Caracal dupa o jumatate de an de arest FOTO

Gheorghe Dinca a fost adus, in urma cu putin timp, la DIICOT. Totul dupa ce, ieri, Dinca a dat declaratii bomba, explicand ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu si ca fata a fost luata din casa sa de un barbat si o femeie. in cele sase luni de arest preventiv, Dinca si-a schimbat total look-ul. continuă pe Adevărul

De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia. Planul pe care criminalul de la Caracal il pune in aplicare

Avocatii familiei Melencu au fost chemati, marti, la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Acesta ar fi spus ca nu a ucis-o pe Luiza. De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia Surse apropiate anchetei in cazul Caracal au sustinut ca Gheorghe Dinca s-ar fi razgandit in privita uciderii Luizei Melencu. Dinca ar fi .

FOTO Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la DIICOT. Criminalul de la Caracal, mai slab si cu barba. Total transformat

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la DIICOT, dupa ce joi a fost audiat in cazul dosarului Caracal. Barbatul a aparut vineri dimineata, total schimbat. Fotografii au reusit sa surprinda imagini cu criminalul de la Caracal care nu mai seamana deloc cu cel pe care il stim de la audierile din vara. Gheorghe Dinca, .

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal. Ce a marturisit acum despre complicii lui

Gheorghe Dinca nu ar fi actionat de unul singur si rastoarna ancheta din cazul Caracal. Barbatul de 66 de ani care a marturisit vara trecuta ca le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu face noi declaratii. Totul dupa ce, cu cateva zile in urma, criminalul din Caracal s-a razgandit si le-a spus anchetatorilor .

Familia Alexandrei Macesanu, o noua ipoteza. De unde sunt oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca

Mama Alexandrei Macesanu s-a prezentat la sediul DIICOT, vineri, pentru a studia dosarul in cazul Caracal. Femeia sustine ca fiica ei este inca in viata si ca ramasitele care au fost descoperite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca au fost plantate acolo pentru a lasa impresia ca fata este moarta. Mama Alexandrei Macesanu sustine .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre Cazul Caracal. Cine a luat-o pe Luiza Melencu si ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu

Detaliile din cazul Caracal, ce ies la iveala la mai bine de jumatate de an de la izbucnirea anchetei, sunt de-a dreptul socante. Avocatul familiei a spus adevarul despre ce i s-a intamplat Luizei Melencu. Realitatea crunta din spatele faptelor lui Gheorghe Dinca ajunge sa iasa la lumina, cu ajutorul anchetatorilor. Reamintim ca Gheorghe Dinca .

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca. Doar asa puteau sa scoata ceva de la el

Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Cel putin asta declara ieri, 6 ianuarie. Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca Se pare ca, .

Avocatul familiei Melencu arunca bomba. Gheorghe Dinca a confirmat oficial ca Luiza Melencu ar putea fi inca in viata

Gheorghe Dinca a fost adus la audieri, joi, la sediul DIICOT. Le-a oferit procurorilor detalii surprinzatoare, iar ancheta care dureaza de mai bine de jumatate de an se amplifica. Luiza Melencu ar putea fi inca in viata, iar barbatul de 66 de ani acuzat de crima a confirmat totul. Mai mult, avocatul familiei, Tonel Pop, .

A treia victima a lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Pe cine a vazut in casa monstrului din Caracal

Cazul Caracal pare sa fie departe de a-si gasi vreo rezolvare. Autoritatile inca incearca sa determine ce s-a intamplat cu cele doua victime ale lui Dinca. Acesta ar fi incercat sa mai rapeasca o fata, ce reprezinta a treia potentiala victima a mecanicului auto. A treia victima a lui Gheorghe Dinca rupe tacerea Nu se .

Cum s-a schimbat Gheorghe Dinca dupa sase luni in spatele gratiilor - VIDEO

Antena 3 a difuzat imagini cu Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor care au zguduit Romania. incatusat si cu un aspect neingrijit, Gheorghe Dinca a aparut schimbat la reaudierea de astazi, dupa sase luni pe care le-a petrecut in spatele gratiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )