Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum s-a schimbat Gheorghe Dinca dupa sase luni in spatele gratiilor - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum s-a schimbat Gheorghe Dinca dupa sase luni in spatele gratiilor - VIDEO

Antena 3 a difuzat imagini cu Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor care au zguduit Romania. incatusat si cu un aspect neingrijit, Gheorghe Dinca a aparut schimbat la reaudierea de astazi, dupa sase luni pe care le-a petrecut in spatele gratiilor. continuă pe Antena3

De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia. Planul pe care criminalul de la Caracal il pune in aplicare

Avocatii familiei Melencu au fost chemati, marti, la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Acesta ar fi spus ca nu a ucis-o pe Luiza. De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia Surse apropiate anchetei in cazul Caracal au sustinut ca Gheorghe Dinca s-ar fi razgandit in privita uciderii Luizei Melencu. Dinca ar fi .

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, dupa ce a facut o solicitare in acest sens, in care a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca si-a vandut victimele unor traficanti. Reactia mamei Luizei Melencu

Ies la iveala detalii uluitoare din ancheta in care e vizat Gheorghe Dinca. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsa din acest puzzle infiorator. Barbatul a recunoscut cu sase luni in urma ca le-a ucis si incendiat Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, pentru a scapa de dovezi. Si mama adolescentei de 18 .

Declaratia lui Gheorghe Dinca nu va rasturna rechizitoriul. Conteaza doar probatoriul impotriva lui

Gheorghe Dinca a cerut sa fie reaudiat, dupa ce si-a schimbat declaratia, spunand ca, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dinca, dus la sediul DIICOT pentru a-si studia dosarul (VIDEO)

Aparitie surpriza la DIICOT. Gheorghe Dinca a fost adus, miercuri, pentru a-si studia dosarul inaintea audierii care este programata joi. Dinca si-a schimbat declaratia si sustine ca nu a ucis-o pe.

Gheorghe Dinca da declaratii doar in scris. Monstrul din Caracal refuza sa mai raspunda procurorilor DIICOT

Gheorghe Dinca a fost reaudiat astazi de catre procurorii DIICOT in dosarul Caracal. Barbatul si-a schimbat recent declaratiile si a anuntat ca nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dinca, din nou la DIICOT: Noile declaratii dau peste cap planurile procurorilor(VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost adus joi dimineata la sediul DIICOT pentru a fi audiat de procurori. Citarea sa vine in contextul in care, in urma cu cateva zile, acesta li-a schimbat declaratiile, sustinand ca nu a uc.

Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce Gheorghe Dinca a negat uciderea Luizei: A fost un film regizat de procurori

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta in urma cu 10 luni din Caracal, a reactionat, luni, dupa ce Gheorghe Dinca, presupusul criminal al fiicei sale ar fi negat ca a ucis-o pe tanara. Femeia sustine cu tarie ca Luiza este in viata si ca totul a fost doar un film regizat de catre procurori impreuna cu Gheorghe Dinca.

Victima lui Gheorghe Dinca a rupt tacerea: M-am trezit in casa lui. Ma durea tot corpul si ma simteam rau

Una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a rupt tacerea dupa multe luni in care a tinut in suflet un secret extrem de dureros. Ea l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, tanara rapita de monstrul din Caracal in primavara anului trecut, si i-a povestit cum a fost luata cu forta de pe strada de barbatul care a socat intreaga Romanie, dar si alte state.

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )