Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe ambele adolescente disparute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe ambele adolescente disparute

Gheorghe Dinca, retinut in cazul disparitiei fetei de 15 ani din Olt, si-a recunoscut faptele. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Dinca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza. Nu exista alte crime, spune avocatul sau. Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan: Sunt 18 disparitii suspecte in zona

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesan, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta.

UPDATE Cazul Caracal Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe fete

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, duminica dupa-amiaza, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al barbatului. Deocamdata nu se stie daca autorul a anuntat si unde sunt cadavrele. UPDATE: Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca a confirmat ca ucigasul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra si Luiza, dar aparatorul nu a vrut sa dea detalii.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza. Ce explicatii a oferit criminalul

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, a recunoscut, duminica, uciderea celor doua fete disparute, Alexandra si Luiza, potrivit MEDIAFAX, care il citeaza pe avocatul suspectului.

Breaking News. Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe ambele adolescente

Gheorghe Dinca, retinut in cazul disparitiei fetei de 15 ani din Olt, a recunoscut ca a ucis-o pe ac.

Gheorghe Dinca a recunoscut totul: Au venit de bunavoie cu mine. Le-am lovit pentru ca nu au vrut sa intretinem raporturi fizice

Criminalul Gheorghe Dinca a recunoscut doua crime, spun surse din ancheta. A vorbit despre doua fete pe care le-ar fi ucis. Potrivit surselor citate, Gheorghe Dinca le-a explicat anchetatorilor cu lux de.

Crima de la Caracal. Cate fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dinca. Rasturnare de situatie pentru politisti

Crima de la Caracal scoate la iveala detalii cutremuratoare despre criminalul Gheorghe Dinca. Barbatul de 65 de ani ar fi ucis de fapt patru fete, le-ar fi transat si descompus resturile cu acid de la bateriile de masina, apoi le-ar fi ingropat in curte. Gheorghe Dinca ar fi ucis de fapt patru fete Doua dintre .

Criminalul Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. A doua victima ar fi fost prinsa in timp ce suna la 112. Cum a motivat faptele sale

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta i.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Zeci de persoane s-au strans in fata casei lui Gheorghe Dinca. Mama fetei disparute in aprilie a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce i s-a facut rau

Zeci de persoane s-au adunat duminica dupa-amiaza in fata casei lui Gheorghe Dinca din Caracal, dupa ce au aflat ca acesta a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete. Mama si bunicul Luizei, adolescenta de 18 ani care a disparut din aprilie, au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a aflat ca fata ei a fost ucisa.

UPDATE Cazul Caracal Momente tensionate la poarta lui Gheorghe Dinca, dupa ce si-a recunoscut ambele crime. Sute de oameni adunati, circulatie ingreunata in zona

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta si-a recunoscut ambele crime, relateaza Mediafax. Mama Luizei si bunicul acesteia au lesinat. Ce paziti domnule, un criminal paziti?, au strigat oamenii catre fortele de ordine. UPDATE: Trafic rutier ingreunat in Caracal, din cauza sutelor de oameni adunati in fata casei lui Dinca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )