Libnet.ro
UNICEF

08:16

UPDATE Cazul Caracal Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe fete

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cazul Caracal Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe fete

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, duminica dupa-amiaza, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al barbatului. Deocamdata nu se stie daca autorul a anuntat si unde sunt cadavrele. UPDATE: Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca a confirmat ca ucigasul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra si Luiza, dar aparatorul nu a vrut sa dea detalii. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

UPDATE Cazul Caracal Momente tensionate la poarta lui Gheorghe Dinca, dupa ce si-a recunoscut ambele crime. Sute de oameni adunati, circulatie ingreunata in zona

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta si-a recunoscut ambele crime, relateaza Mediafax. Mama Luizei si bunicul acesteia au lesinat. Ce paziti domnule, un criminal paziti?, au strigat oamenii catre fortele de ordine. UPDATE: Trafic rutier ingreunat in Caracal, din cauza sutelor de oameni adunati in fata casei lui Dinca.

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Va amintim ca Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data.

CRIMINALUL DIN CARACAL A RECUNOSCUT COMITEREA A DOUA CRIME. Gheorghe Dinca nu spune, insa, unde se afla cadavrele celor doua tinere (VIDEO)

Lovitura de teatru in ancheta privind tragedia din Caracal! Dupa ce a negat timp de doua zile ca ar fi vinovat, Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis ambele crime. Informatia a fost furnizata de catre.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza. Ce explicatii a oferit criminalul

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, a recunoscut, duminica, uciderea celor doua fete disparute, Alexandra si Luiza, potrivit MEDIAFAX, care il citeaza pe avocatul suspectului.

Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime si risca inchisoare pe viata. Ce spune avocatul sau

Gherorghe Dinca ar fi recunoscut ca le-a omorat pe cele doua fete, Alexandra si Luiza. Criminalul si-a motivat faptele in fata anchetatorilor. Da, este adevarat. A recunoscut ca le-a omorat pe.

UPDATE Cazul Caracal Suspectul Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv, sub acuzatiile de viol si trafic de minori Acesta nu recunoaste faptele

DIICOT Craiova a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru o perioada de 24 de ore a lui Dinca Gheorghe, suspectul din Caracal, sub aspectul savarsirii in concurs, a infractiunilor de trafic de minori si viol, informeaza un comunicat al Directiei. 15: Gheorghe Dinca a fost arestat pentru 30 de zile.

DIICOT preia cazul criminalului de la Caracal. Gheorghe Dinca, audiat la Craiova

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt va declina catre DIICOT Craiova competenta in ancheta privind disparitia fetei de 15 ani din Caracal, potrivit unor surse judiciare. Suspectul, un barbat de 66 de ani din.

Au fost reluate cercetarile la Caracal. Gheorghe Dinca, adus din nou in casa ororilor. Avocat: in mod constant isi sustine nevinovatia

Au fost reluate cercetarilela casa suspectului din Caracal. La fata locului a fost adus si barbatul, pe numele caruia a fost emis mandat de arestare preventiva, fiind acuzat de viol si trafic de minori.

UPDATE Cazul Caracal - Telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 era a lui Gheorghe Dinca

52 Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 era chiar al agresorului, Gheorghe Dinca. Barbatul isi lasase mobilul in garajul in care o legase pe fata de 15 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )