Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gheorghe Dinca ar fi recunoscut un al patrulea viol. Tragedia din Caracal ia o noua turnura

B1 B1,
Gheorghe Dinca ar fi recunoscut un al patrulea viol. Tragedia din Caracal ia o noua turnura

Gheorghe Dinca, principalul suspect in ancheta deschisa dupa tragedia din Caracal, ar fi recunoscut ca a violat o a patra femeie, anunta Romania TV, potrivit stiripesurse. ro. Vestea vine in conditiile in. continuă pe B1

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut al patrulea viol

Noi detalii apar din ancheta cazului din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o a patra femeie. Totul dupa ce acesta le-a spus anchetatorilor ca le-a violat si ucis pe Luiza Melencu si.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o localnica

Gheorghe Dinca a recunoascut in fata anchetatorilor ca a violat o femeie de 49 de ani, in casa lui, informeaza digi24. ro. Femeia a ajuns in curtea lui Dinca dupa ce acesta i-ar fi promis ca ii va da de.

Procurorul Popescu, cel care s-a opus cererii politistilor de a intra in casa lui Gheorghe Dinca, contesta in instanta suspendarea din magistratura

Controversatul procuror Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a opus cererii politistilor de a intra in casa lui Gheorghe Dinca, are o avere impresionanta, potrivit ultimei declaratii de avere depusa in 2017,.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

Misterele in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a omorat pe fete ca sa ascunda intreaga retea

Antena 3 a prezentat vineri, in exclusivitate, misterele cazului Caracal. Cand a fost omorata Alexandra Macesanu, daca la ora la care anchetatorii sustin ca s-a intamplat acest lucru, Gheorghe Dinca se.

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Ziua decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scana curtea lui Gheorghe Dinca

Zi decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scanacurtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au curatat-o cu doua excavatoare. Va fi folosit un scaner special poate vedea pana la cinci.

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

CRIME iN CARACAL Gheorghe Dinca ramane in arest. Decizia de ULTIM MOMENT a magistratilor Tribunalului Olt

Gheorghe Dinca ramane in arest. Magistratii Tribunalului Olt au decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele criminalului din Caracal cu inca 30 de zile.

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )