Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de. continuă pe Antena3

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

Tribunalul Olt hotaraste astazi daca prelungeste mandatul de arestare pentru Gheorghe Dinca. Cercetarile continua la casa groazei

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 ani suspectat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, este dus astazi in fata judecatorului de drepturi si libertati de la Tribunalul Olt.

Ce se intampla acum in curtea criminalului Gheorghe Dinca

Un excavator scoate pomii si alte resturi din curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. in fiecare zi, anchetatorii ridica noi probe din casa ororilor. Si apar noi informatii si despre balbele oamenilor legii, i.

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Echipa de investigatie Antena 3 a reusit sa afle numele partenerului lui Gheorghe Dinca, persoana care apare in relatarea martorului sub acoperire din interviul difuzat de Mihai Gadea duminica trecuta. Este.

Tribunalul Slatina a prelungit mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca

UPDATE 11:48Magistratii Tribunalului Slatinaau decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca 30 de zile,din 26.

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

Anchetatorii s-au intors in casa lui Gheorghe Dinca. Au fost ridicate noi probe suspecte din casa criminalului din Caracal

Sunt informatiile diminetii. Raportul INML privind cazul din Caracal a ajuns la DIICOT. Antena 3 a prezentat imagini cu anchetatorii care revin in casa groazei. Institutul de Medicina Legala a finalizat.

Noi probe gasite acasa la Gheorghe Dinca! Anchetatorii au scos din curtea criminalului tone de haine si fier vechi

Doua tone de haine de dama au fost gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca, potrivit unor surse din ancheta. Politistii au scos din curtea lui Dinca o cantitate de aproximativ 30 de tone de fier.

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe, printre care si trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca. Una dintre masinile ridicate este chiar cea cu care ar fi fost rapita Alexandra Macesanu, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )