Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gheorghe Falca: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala Discutiile pentru functii ar trebui lasate pe final

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Falca: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala Discutiile pentru functii ar trebui lasate pe final

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat la RFI vicepresedintele PNL Gheorghe Falca. El crede ca discutiile privind sefia Camerei Deputatilor, dorita atat de PNL, cat si de USR-PLUS, ar trebui lasate pentru final. continuă pe Hotnews

GHEORGHE FALCA: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat vicepresedintele PNL, Gheorghe Falca.

Emil Boc, despre negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR: Nu este un proces nedemocratic, nu este iesit din comun. Partenerii nu se cunosc. Nu trebuie sa fim ingrijorati ca inca nu avem o solutie (VIDEO)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat luni, intr-o interventie pe B1 TV, ca negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR de la finalul saptamanii trecute nu sunt nedemocratice sau in afara.

Final al primei zile de negociere dintre PNL, USR-PLUS si UDMR: Liderii celor trei formatiuni si-au afirmat vointa de a oferi impreuna o formula de guvernare stabila Romaniei

S-a incheiat prima zi a negocierlor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR privind formarea noii majoritati parlamentare si a noului guvern. intr-un comunicat de presa comun, liderii celor trei formasiuni politice au.

Imagini de la negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UDMR. Ionel Danca: Primul capitol incheiat este cel despre solutii digitale pentru modernizarea statului si a economiei

Au aparut pe primele imagini de la negocierile de la Vila Lac 1 dintre PNL, USR-PLUS si UDMR. Sunt fotografii facute in timpul discutiilor privind programul de guvernare si comisiile parlamentare, unde cele trei.

Un nou blocaj in negocierile PNL, USR-PLUS si UDMR. A doua runda de discutii, suspendata la propunerea lui Orban Fiecare partid va merge la Cotroceni cu propunerea proprie de premier

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR s-au reintors duminica la masa negocierilor, insa doar pentru doua ore si pentru a consemna un nou blocaj in discutii. Nu a fost inregistrat niciun progres dupa ce sambata liderii celor trei partide nu au reusit sa cada de acord asupra impartirii functiilor de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte al Senatului. Clauza propusa de UDMR la protocolul Coalitiei, singurul lucru acceptat in doua zile de negocieri cu USR-PLUS si PNL .

Surse. Blocaj in negocieri la intrunirea de marti a liderilor PNL, USR-PLUS si UDMR. Discutiile vor fi reluate joi

La intrunirea de marti a liderilor PNL, USR-PLUS si UDMR, negocierile au ajuns din nou la un blocaj, iar discutiile vor fi reluate joi, au declarat surse politice, pentru News. ro.

Negocieri reluate intre PNL, USR-PLUS si UDMR. Liderii celor trei partide s-au intalnit la Vila Lac

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR s-au intalnit marti dupa-amiaza la Vila Lac pentru a continua discutiile privind formarea noului Guvern, suspendate duminica dupa ce nu s-a convenit asupra impartirii functiilor de premier si de presedinte al Camerei Deputatilor. intalnirea s-a incheiat dupa aproape o ora si jumatate, acestia convenind ca discutiile sa fie reluate joi.

BEC a repartizat mandatele de parlamentar. Cati deputati si senatori au PSD, PNL, USR-PLUS, UDMR si AUR

PSD va avea in viitorul Parlament 47 mandate la Senat si 110 mandate la Camera Deputatilor, in timp ce PNL a obtinut 41 la Senat, respectiv 93 la Camera Deputatilor, potrivit datelor prezentate, luni, de Biroul Electoral CentralBEC). Alianta USR PLUS va avea 25 de mandate la Senat si 55 la Camera Deputatilor, iar Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) - 14 la Senat si 33 la Camera Deputatilor. INTERACTIV Harta mandatelor noului Parlament. Cum se impart noii parlamentari in fiecare judet Cateva situatii curioase: de la deputatul AUR de Covasna, la judetele unde USR a castigat votul, dar nu a luat majoritatea mandatelor .

Consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului PNL, USR-PLUS si UDMR n-au ajuns la un acord si merg la Iohannis cu propuneri separate Delegatiile partidelor

Presedintele Klaus Iohannis incepe luni consultarile cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri. PNL, USR-PLUS si UDMR n-au ajuns la un acord si merg la Iohannis cu propuneri separate. PSD il va propune pe Alexandru Rafila. AUR spune ca are mai multi candidati intre care Calin Georgescu.

Negocierile PNL, USR-PLUS si UDMR, blocate. Surse: Liberalii vor totul, Orban ar putea ajunge din nou premier

PNL, USR-PLUS si UDMR au reluat, duminica, negocierile pentru cele mai importante functii in stat, dupa ce, sambata, discutiile s-au blocat pe sefia Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )