Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gheorghe Flutur cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gheorghe Flutur cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19, scrie Hotnews. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Gheorghe Flutur cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19: Ministerul Sanatatii sa aloce fonduri pentru alte spitale, daca e nevoie

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19.

Spitalul Judetean Suceava, fara clorochina, principalul medicament folosit pentru tratarea COVID-19. Unitatea a devenit unul dintre prinipalele focare cu 200 de pacienti infectati

O noua situatie alarmanta la Spitalul Judetean Suceava, unde se afla internati aproape200 de pacienti infectati cu noul coronavirus. Unitatea medicala a ramas fara unul dintre medicamentele de baza .

Nelu Tataru: 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava au coronavirus incercam sa deschidem UPU cu medici din Iasi

Aproximativ 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava sunt confirmati cu coronavirus, a declarat joi secretarul de stat Nelu Tataru, propus ministru al Sanatatii. El a spus ca se incearca deschiderea Unitatii de primiri Urgente a spitalului cu medici adusi de la Iasi, care sa trieze si sa trimita pacientii spre spitale din Falticeni, Radauti sau Iasi.

Medic de la Spitalul Judetean Suceava: Numaram ostasii pe care putem sa-i ducem la lupta

Un medic care lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava spune ca siuatia legata de lipsa personalului medical este dramatica. Medicul spune ca este nevoie urgent in spital de medici, asistenti si infirmieri.

Spitalul Judetean Suceava anunta ca angajeaza asistente si infirmiere

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava anunta ca angajeaza medici si asistente.

Gheorghe Flutur, despre situatia de la Spitalul Judetean din Suceava: Cine este vinovat va trebui sa raspunda in mod categoric

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, sustine ca accidentul cu numarul mare de cazuri de pacienti cu coronavirus de la Spitalul Judetean Suceava este regretabil si ca spera sa nu se repete si in alte zone ale tarii. Cine este vinovat va trebui sa raspunda in mod categoric. Acest accident ar trebui discutat intr-un fel, dar au fost dotari importante facute in ultimii ani. Este un accident regretabil. , afirma Flutur.

Dosar penal dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele din Spitalul Judetean Suceava in criza de coronavirus

Procurorii din Suceava au anuntat ca au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor, dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele de la Spitalul Judetean Suceava, in plina criza de coronavirus.

Lista bolnavilor din Suceava infectati cu COVID-19. Gheorghe Flutur figureaza ca medic, iar o doctorita drept camerista

Adevarul a intrat in posesia listelor de la Directia de Sanatate Publica Suceava cu numele celor care au fost testati pentru depistarea COVID-19. Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, figureaza drept medic.

Asistente din Spitalul Judetean Suceava, reclamate ca fura dezinfectanti si materiale de protectie Prefectul a sesizat Politia

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) sa verifice o sesizare conform careia cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta SJU) fura materiale dezinfectante si de protectie din unitatea sanitara, relateaza Agerpres.

Orban sare in apararea lui Flutur: A fost testat pentru ca a fost contact direct cu bolnavi de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a spus, vineri, ca Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, a fost testat pentru coronavirus, inaintea personalului medical, pentru ca a fost contact direct cu bolnavi de COVID-19.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )