Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gheorghe Funar candideaza la Presedintia Romaniei. Din nou

Antena3 Antena3,
Gheorghe Funar candideaza la Presedintia Romaniei. Din nou

Fostul presedinte al PUNR si fostul primar al Clujului Gheorghe Funar se intoarce in politica. Funar a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 din partea Partidului Romania Noastra al carui. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an. Sedinta a fost convocata ca urmare a modificarilor care au loc la nivelul.

Bursa de la Bucuresti, din nou PE ROSU, dupa anuntul halucinant al ministrului discoteca Teodorovici

Bursa de Valori Bucuresti nu isi mai gaseste echilibrul dupa anuntul halucinant al ministrului de Finante, Eugen discoteca Teodorovici, privind taxa pe lacomie. Joi, BVB este din nou pe rosu, du.

Ministrul Justitiei i cere din nou explicatii sefei Curtii Supreme n privinta completurilor de 5

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a cerut, joi, din nou, presedintelui instantei supreme, Cristina Tarcea, explicatii referitoare la decizia luata in Colegiul de conducere al iCCJ privitoare la alcatuirea completurilor de 5 judecatori, decizie infirmata apoi de Curtea Constitutionala.

Se intoarce in POLITICA MARE! Anuntul anului! Va candida la ALEGERILE PREZIDENTIALE din 2019

Fostul primar al Clujului Gheorghe Funar se intoarce in politica mare. Funar si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din 2019. Voi candida la presedintie. Am avut pe 15 decembrie un congres.

Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa o serie de seisme. Traficul aerian perturbat - VIDEO

Muntele Etna din Italia, cel mai inalt si mai activ vulcan din Europa, a erupt luni, expulzand o coloana uriasa de cenusa in atmosfera si determinand inchiderea aeroportului Catania, situat pe coasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )