Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Hagi dupa esecul nationalei in Norvegia: Nu trebuie sa ne fie rusine. Mirel Radoi n-a scapat de critici

Online Sport Online Sport,
Gheorghe Hagi dupa esecul nationalei in Norvegia: Nu trebuie sa ne fie rusine. Mirel Radoi n-a scapat de critici

Fostul mare international a analizat situatia in care a ajuns echipa nationala dupa 1-2 cu Islanda si 0-4 cu Norvegia. continuă pe Online Sport

Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Ianis Hagi a iesit in fata dupa umilinta pe care nationala Romaniei a suferit-o in Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declaratiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensiva neasteptata. A pus mai multa presiune pe Mirel Radoi decat a pus pe fundasii nordici in partida de la Oslo. Ianis i-a indemnat pe jurnalisti sa .

Gheorghe Hagi i-a luat la tinta pe toti, in frunte cu Mirel Radoi: Nu am vrut sa zic, dar asta lipseste fotbalului romanesc

Gheorghe Hagi a iesit la atac dupa infrangerea pe care a suferit-o Romania in Norvegia, scor 0-4. Patronul de la Viitorul spune ca prima selectionata dispune de jucatori foarte buni de la mijloc in sus. Dar ca problemele sunt la nivelul liniei de fuund, unde trebuiesc cautate solutii. Ca sa zic ceva bun, ca daca .

Gheorghe Hagi reclama lipsa unui proiect de construire a unei echipe nationate puternice

Gheorghe Hagi a comentat rezultatul rusinos al meciului Norvegia Romania si arata acuzator cu dege.

I s-a cerut demisia dupa esecul cu Islanda. Reactia lui Mirel Radoi face toti banii lui Gigi Becali

Mirel Radoi a suferit prima infrangere din mandatul de selectioner, scor 1-2, in Islanda, in barajul pentru Euro 2020. A fost o partida cruciala pentru viitorul nationalei, in care tricolorii au avut o prestatie lamentabila. A fost suficient pentru a aparea deja primele voci care cer demisia lui Radoi. Selectionerul nu s-a ferit sa vorbeasca .

Gheorghe Hagi a fost nominalizat pentru Balonul de Aur Dream Team

Gheorghe Hagi se afla printre fostii si actualii fotbalisti nominalizati de publicatia France Football pentru a face parte din echipa Balonul de Aur Dream Team.

Ce a facut Adi Mutu dupa infrangerea nationalei Romaniei de tineret. Fanii lui s-au bucurat imediat

A fost pana acum o saptamana foarte trista pentru fotbalul romanesc. Nationala mare a cedat joi in Islanda, scor 1-2, si rateaza orice sansa de a se mai califica la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea desi a fost mutata in 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi, vineri, nationala de tineret .

Cum s-a pregatit Ianis Hagi pentru meciul cu Norvegia. Fiul Regelui a dat din casa: la ce metoda apeleaza

Nationala Romaniei a suferit o mare infrangere in fata Islandei, joi, scor 1-2, in barajul pentru Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata in 2021). Ianis Hagi a jucat in partea a doua, in care tricolorii au incercat sa forteze o revenire, dar presiunea pe care au pus-o .

Mirel Radoi, dupa dezastrul din Norvegia: Mi-e rusine!

La finalul partidei jenante cu Norvegia, pierduta cu scorul de 4-0, selectionerul primei reprezentat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )