Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gheorghe Marmureanu a facut ANUNTUL despre MARELE CUTREMUR! CAND va avea loc, DETALII de ULTIMA ORA

B1 B1,
Gheorghe Marmureanu a facut ANUNTUL despre MARELE CUTREMUR! CAND va avea loc, DETALII de ULTIMA ORA

Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP), a reactionat dupa cutremurul de 4,5 grade produs marti in Vrancea. continuă pe B1

PROFETIE apocaliptica! MARIA GHIORGHIU a facut anuntul despre MARELE CUTREMUR! Nimeni nu scapa, fratilor

Maria Ghiorghiu a publicat, recent, pe blogul personal un mesaj inspaimantator. Clarvazatoarea sustine ca a avut o viziune, iar un cutremur cu miscari marunte, dar intens ar urma sa loveasca.

PANICA TOTALA in Romania! Gheorghe Marmureanu a facut anuntul TERIBIL dupa cutremurul de 4,5 GRADE din Vrancea: SE RUPE iN DOUA!

Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP), a reactionat dupa cutremurul de 4,5 grade produs marti in Vrancea.

Cand se difuzeaza ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5. Antena 1 a facut anuntul oficial

Ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5, se apropie cu pasi repezi. Din pacate, fanii emisiunii se pregatesc sa-si ia adio de la formatul special al iubirii care a facut furori in randul doamnelor si doamnisoarelor si nu numai. Cand se va difuza ultimul episod al aventurilor din Thailanda? Cand se difuzeaza ultimul episod din .

ROMANIA, iN LACRIMI pentru Mihai Constantinescu! SOTIA artistului a facut ANUNTUL TRIST!

Durere mare pentru apropiatii lui Mihai Constantinescu! DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Aflat de aproape sase luni in coma, starea lui de.

SOC! Petre Roman A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT PE TOTI!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Fostul premier se imbraca si arata ca un.

Cutremur puternic resimtit in Romania. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al INFP

Un cutremur puternic a avut loc in Romania, marti,la ora 14:52:51. Cutremurul s-a produs in zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Seismul a avut loc la adancimea de 140.

MARIA GHIORGHIU, o noua PREVIZIUNE TERIFIANTA! Vad peste 28.000 de morti! MARELE CUTREMUR e aproape

Maria Ghiorghiu a dat o veste devastatoare. Celebra clarvazatoare prevede o tragedie care va face peste 28. 000 de morti.

S-A TERMINAT! Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! Cristi Borcea, in LACRIMI!

Valentina Pelinel treceprin momente cumplite de cand sotul ei, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare! De aceasta data, a primit o sentinta crunta, si anume, va trebui sa stea ani buni.

DELIA Matache a facut ANUNTUL SOC dupa OPT ANI de casnicie cu Razvan! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva ...

Delia Matache si Razvan Munteanu sunt casatoriti de peste opt ani! Delia se declara extrem de fericita alaturi de barbatul iubit. De curand, ea a vorbit despre relatia cu sotul ei, pentru Viva. Da, se.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, informatii exclusive despre cazul Caracal

Claudiu Lascoschi a facut declaratii exclusive pentru Antena 3, cu privire la ancheta din Caracal. Avocatul lui Dinca sustine ca criminalul din Caracal este foarte pasnic si nu crede ca ar fi avut Era.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )