Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gheorghe Stefan, CONDAMNAT la opt ani si doua luni de inchisoare in Dosarul Posta Romana (VIDEO)

B1 B1,
Gheorghe Stefan, CONDAMNAT la opt ani si doua luni de inchisoare in Dosarul Posta Romana (VIDEO)

Gheorghe Stefan a fost condamnat la opt ani si doua luni de inchisoare in dosarul Posta Romana, informeaza B1 TV. Decizia, data de Tribunalul Bucuresti, nu este definitiva si poa. continuă pe B1

Fostul primar al orasului Piatra Neamt Gheorghe Stefan, condamnat la 8 ani si 2 luni de inchisoare in dosarul Posta Romana

Fostul primar al orasului Piata Neamt, Gheorghe Stefan, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Bucuresti, la o pedeapsa de 8 ani si doua luni de inchisoare in dosarul Posta Romana, decizia nefiind definitiva. De asemenrea, tribunalul a dispus sa-i fie confiscati 422. 000 de lei si 35. 000 de euro.

Gheorghe Stefan, CONDAMNAT la opt ani si doua luni de inchisoare in Dosarul Posta Romana

Gheorghe Stefan a fost condamnat la opt ani si doua luni de inchisoare in dosarul Posta Romana, informeaza B1 TV. Decizia, data de Tribunalul Bucuresti, nu este definitiva si poa.

Fostul primar Gheorghe Stefan, condamnat la opt ani inchisoare in dosarul Posta Romana

Gheorghe Stefan, fost primar al municipiului Piatra Neamt, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 2 luni inchisoare, intr-un dosar legat de fraudarea Companiei Nationale Posta.

Un detinut de la Penitenciarul Aiud care a atacat cu un ciob de sticla un judecator, condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare

Un detinut de la Penitenciarul Aiud care a atacat o judecatoare cu un ciob de sticla in sala de judecata a fost condamnat definitiv la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare. Pedeapsa se adauga un rest de 4 ani si 9 luni din pedeapsa pe care detinutul o executa in prezent, urmand ca acesta sa stea, in final, 8 ani si 1 luna dupa gratii.

Alba: Detinutul care a atacat cu un ciob de sticla o judecatoare, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare

Detinutul care a atacat, in luna mai 2016, cu un ciob de sticla o judecatoare din Aiud chiar in sala de judecata a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru ultraj si tentativa de lipsire de libertate, decizia fiind definitiva, iar pedeapsa adaugandu-se celei pe care acesta deja o executa in penitenciar.

Fostul primar Gheorghe Stefan, inca o condamnare: 8 ani inchisoare in dosarul Posta Romana

Gheorghe Stefan, fost primar al municipiului Piatra Neamt, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 2 luni inchisoare, intr-un dosar legat de fraudarea Companiei Nationale Posta Romana, potrivit Agerpres.

S-a spanzurat din disperare! E ireal ce s-a intamplat cu un baietel de opt ani, cu o zi inainte sa-si ia viata

O filmare in care un baietel de opt ani este batut la scoala de mai multi colegi, si lasat apoi inconstient la podea, face inconjurul lumii. Acestea sunt ultimele imagini cu Gabriel Taye,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )