Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Transporturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Transporturi

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai,. continuă pe Wall-Street Ro

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Ministerul Transporturilor. BPN al PNL va decide duminica

Duminica vom sti care este propunerea PNL pentru ministerul Transporturilor, dupa retragerea lui Ovidiu Silaghi. Pana atunci, grupurile de influenta din partid vor incerca fiecare sa isi impuna candidatul.

Ghibu, Atanasiu, Nicolai si Nicoara, printre numele vehiculate pentru Transporturi

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL, conform surselor de presa.

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Ministerul Transporturilor. BPN al PNL va decide duminica

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL.

CINE ar putea veni la Ministerul Transporturilor. Vezi numele vehiculate.

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, printre numele vehiculate pentru aceasta nominalizare se numara si cele ale lui Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii, Norica Nicolai, europarlamentar, .

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )