Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ghibu, Atanasiu, Nicolai si Nicoara, printre numele vehiculate pentru Transporturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ghibu, Atanasiu, Nicolai si Nicoara, printre numele vehiculate pentru Transporturi

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Transporturi

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai,.

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Ministerul Transporturilor. BPN al PNL va decide duminica

Duminica vom sti care este propunerea PNL pentru ministerul Transporturilor, dupa retragerea lui Ovidiu Silaghi. Pana atunci, grupurile de influenta din partid vor incerca fiecare sa isi impuna candidatul.

CINE ar putea veni la Ministerul Transporturilor. Vezi numele vehiculate.

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, printre numele vehiculate pentru aceasta nominalizare se numara si cele ale lui Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii, Norica Nicolai, europarlamentar, .

Surse: Teodor Atanasiu, Marius Nicoara sau Cristian Buican - printre propunerile discutate pentru Ministerul Transporturilor de catre liderii locali ai PNL

Surse din PNL au declarat pentru Hotnews. ro ca liberalii aveau informatii ca DNA-ul va incepe un dosar impotriva lui Ovidiu Silaghi. Acelasi surse sustin ca in ultima saptamana au circulat in interiorul PNL diverse propuneri pentru Ministerul Transporturilor venite din partea liderilor locali ai PNL. Teodor Atanasiu, Marius Nicoara si Cristian Buican au fost propusi de diversi lideri din teritoriu ca posibili inlocuitori ai lui Silaghi, dar nu s-a discutat la nivelul conducerii si nu au girul lui Crin Antonescu, au explicat sursele citate.

Care sunt cele trei nume vehiculate pentru preluarea sefiei la Transporturi. O femeie ar putea ajunge la conducerea ministerului

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )