Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ghimpu: Dodon a ajuns presedinte din cauza lui Filat

Adevărul Adevărul,
Ghimpu: Dodon a ajuns presedinte din cauza lui Filat

Liderul liberalilor din Moldova, Mihai Ghimpu, a gasit vinovatul pentru victoria lui Igor Dodon la prezidentiale. in opinia lui Ghimpu, de vina s-ar face fostul premier Vlad Filat. continuă pe Adevărul

LOreal analizeaza vanzarea magazinelor The Body Shop, din cauza rezultatelor nesatisfacatoare

Producatorul francez de cosmetice LOreal analizeaza vanzarea magazinelor The Body Shop, pentru 1 miliard de euro, la mai putin de 10 ani dupa cumpararea acestora, din cauza rezultatelor nesatisfacatoare, relateaza Financial Times.

ALERTA! Circulatia rutiera, deviata din cauza poleiului de pe tronsonul Drajna - Lehliu Gara al A2 pe DN3A

Traficul rutier a fost deviat miercuri, incepand cu ora 5. 30, din cauza poleiului, de pe tronsonul Drajna - Lehliu Gara km 65-105) al autostrazii A2 pe DN3A, in ambele sensuri, potrivit centrului.

Metroul nu mai opreste in statiile din Piata Victoriei si Aviatorilor din cauza aglomeratiei. Peste 180.000 de bucuresteni protesteaza in fata Guvernului

Din cauza aglomeratiei de la metrou, trenurile nu mai opresc in statia din Piata Victoriei, unde se afla si Guvernul Romaniei. in fata institutiei s-au adunat peste 180. 000 de romani care protesteaza impotriva Guvernulu .

Pietele europene, in declin din cauza riscurilor politice regionale

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, pe fondul temerilor legate de riscurile politice regionale.

Carmen Bruma, amenintata cu moartea din cauza lui Mircea Badea!

Carmen Bruma, iubita omului de televiziunea Mircea Badea primeste tot mai frecvent amenintari din partea protestatarilor, care au iesit in ultimele zile in strada cerand Guvernului Grindeanu sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )