Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pietele europene, in declin din cauza riscurilor politice regionale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele europene, in declin din cauza riscurilor politice regionale

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, pe fondul temerilor legate de riscurile politice regionale. continuă pe Ziarul Bursa

Ivanka Trump, PROBLEME in afaceri din cauza tatalui ei! Lanturile de magazine REFUZA sa ii mai vanda PRODUSELE

Ivanka Trump este o victima colaterala a masurilor luate de tatal ei, presedintele american Donald Trump. Afacerile in care este implicata au avut de suferit din cauza deciziilor luate de presedintele SUA.

Pietele europene, la nivelul maxim al ultimei saptamani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent vineri, atingand cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, dupa ce Statele Unite au anuntat date peste asteptari privind evolutia pietei muncii.

Metroul nu mai opreste in statiile din Piata Victoriei si Aviatorilor din cauza aglomeratiei. Peste 180.000 de bucuresteni protesteaza in fata Guvernului

Din cauza aglomeratiei de la metrou, trenurile nu mai opresc in statia din Piata Victoriei, unde se afla si Guvernul Romaniei. in fata institutiei s-au adunat peste 180. 000 de romani care protesteaza impotriva Guvernulu .

Carmen Bruma, amenintata cu moartea din cauza lui Mircea Badea!

Carmen Bruma, iubita omului de televiziunea Mircea Badea primeste tot mai frecvent amenintari din partea protestatarilor, care au iesit in ultimele zile in strada cerand Guvernului Grindeanu sa.

Dragnea vorbeste despre o eventuala abrogare a ordonantei: Nu putem asista la sfaramarea Romaniei din cauza iresponsabilitatii lui Iohannis. Ne confruntam cu o masina de dezinformare incredibila

Liviu Dragnea a declarat, din nou, ca face fata tot mai greu presiunii din teritoriu pentru a organiza o contramanifestatie a PSD, la care sa participe un milion de persoane. Pot spune ca membrii si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )