Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gica Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Hotnews Hotnews,
 Gica Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Razvan Lucescu, luni seara, spunand ca a gresit flagrant spunand ca generatia actuala under 21 nu poate fi salvarea fotbalului romanesc. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo, a mentionat Hagi la Telekom Sport. continuă pe Hotnews

Gheorghe Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Razvan Lucescu, luni seara, spunand ca a gresit flagrant spunand ca generatia actuala under 21 nu poate fi salvarea fotbalului romanesc. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo, a mentionat Hagi la Telekom Sport.

Gica Hagi si Razvan Lucescu, scandal dupa Franta Romania. Si-au aruncat multe vorbe grele

Scandal imens in fotbal! Gica Hagi l-a atacat dur pe Razvan Lucescu in urma criticilor celui din urma adresate nationalei U21. De asemenea, si Cosmin Contra a fost tras la raspundere dupa ce s-a plans de lipsa de valoare a Ligii I. Gica Hagi il ataca dur pe Razvan Lucescu Gheorghe Hagi i-a adus critici .

Gica Hagi, la un pas sa fie dat in judecata! Cui i-au starnit mania declaratiile Regelui

Ivan Saviidis, presedintele lui PAOK Salonic, ar planui sa-l dea in judecata pe Gheorghe Hagi, dupa ce Regele l-a numit pistolar, in cadrul unui schimb de replici cu Razvan Lucescu, antrenorul.

Gheorghe Hagi la cutite cu Razvan Lucescu: A gresit grav

Calificarea nationalei de tineret a Romaniei in semifinalele Campionatului European genereaza si tensiuni, nu doar bucurie si satisfactia de a fi contemporani cu o asemenea performanta.

Imaginea cu Ianis si Gica Hagi devenita virala dupa victoria tricolorilor: asa tata, asa fiu!

Victoria fabuloasa a Romaniei cu Anglia 4-2) la Campionatul European Under 21 e pe buzele tuturor, iar o mare parte din recunostinta suporterilor merge catre Gheorghe Hagi. Mai mult, dupa meci, pe retelele sociale s-a viralizat o imagine emotionanta cu marele fotbalist si fiul sau, Ianis, care a marcat al doilea gol din partida cu englezii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )