Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gica Hagi si Razvan Lucescu, scandal dupa Franta Romania. Si-au aruncat multe vorbe grele

Playtech Playtech,
Gica Hagi si Razvan Lucescu, scandal dupa Franta Romania. Si-au aruncat multe vorbe grele

Scandal imens in fotbal! Gica Hagi l-a atacat dur pe Razvan Lucescu in urma criticilor celui din urma adresate nationalei U21. De asemenea, si Cosmin Contra a fost tras la raspundere dupa ce s-a plans de lipsa de valoare a Ligii I. Gica Hagi il ataca dur pe Razvan Lucescu Gheorghe Hagi i-a adus critici . continuă pe Playtech

Fanii italieni si-au varsat nervii pe retelele de socializare dupa Franta vs Romania: Biscotto (intelegere)

Fanii italieni au fost foarte nemultumiti de meciul Romania - Franta, scor 0-0, care a trimis ambele echipe in semifinalele CE de tineret, in detrimentul Italiei, tara gazda. Biscotto n. r. - biscuit), un termen care defineste meciurile ce se termina cu un scor multumitor pentru ambele echipe, este cuvantul cel mai intalnit pe retelele de socializare.

Gica Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Razvan Lucescu, luni seara, spunand ca a gresit flagrant spunand ca generatia actuala under 21 nu poate fi salvarea fotbalului romanesc. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo, a mentionat Hagi la Telekom Sport.

Gica Hagi, la un pas sa fie dat in judecata! Cui i-au starnit mania declaratiile Regelui

Ivan Saviidis, presedintele lui PAOK Salonic, ar planui sa-l dea in judecata pe Gheorghe Hagi, dupa ce Regele l-a numit pistolar, in cadrul unui schimb de replici cu Razvan Lucescu, antrenorul.

Gheorghe Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Razvan Lucescu, luni seara, spunand ca a gresit flagrant spunand ca generatia actuala under 21 nu poate fi salvarea fotbalului romanesc. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo, a mentionat Hagi la Telekom Sport.

Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea, dupa meciul Franta Romania. Ce l-a sfatuit Hagi pe jucatorul de la U21

Mirel Radoi a declarat, in cadrul unui interviu acordat TVR, ca sotia lui Cristi Manea a fos batuta in tribune. Se pare ca ar fi vina unor suporteri romani. Cum s-a petrecut totul si care este starea de sanatate a frumoasei blonde? Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea? Aceasta performanta este umbrita de .

Imaginea care face inconjurul Romaniei. Sotia lui Manea, plina de sange la meciul Franta Romania

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului European U21, dupa 0-0 cu Franta in ultimul meci din grupa C. Performanta tricolorilor a fost umbrita de un incident care s-a petrecut in tribuna la finalul partidei. Sotia fotbalistului Cristi Manea a fost batuta de un suporter roman, iar imaginea cu ea plina de sange a facut inconjurul .

FRANTA - ROMANIA LIVE la EURO 2019 U21. Nationala de tineret in fata unei calificari istorice

FRANTA - ROMANIA LIVE la EURO 2019 U21. Nationala U21 a Romaniei intalneste in aceasta seara echipa Frantei. Meciul va fi transmis de Televiziunea Romana, de la ora 22.

Imaginea cu Ianis si Gica Hagi devenita virala dupa victoria tricolorilor: asa tata, asa fiu!

Victoria fabuloasa a Romaniei cu Anglia 4-2) la Campionatul European Under 21 e pe buzele tuturor, iar o mare parte din recunostinta suporterilor merge catre Gheorghe Hagi. Mai mult, dupa meci, pe retelele sociale s-a viralizat o imagine emotionanta cu marele fotbalist si fiul sau, Ianis, care a marcat al doilea gol din partida cu englezii.

Gazzetta dello Sport: Italia, eliminata dupa o remiza anuntata intre Franta si Romania. Nici macar un sut pe poarta in 90 de minute

Cotidianul Gazzetta dello Sport a notat, luni seara, dupa ce Romania si Franta s-au calificat in semifinalele Campionatului European de tineret, iar italienii au ratat accederea in faza urmatoare in urma remizei de la Cesena, ca remiza era una anuntata si a subliniat ca nu a existat niciun sut pe poarta.

CE Under 21: Bulgarul Georgi Kabakov va arbitra meciul Franta vs Romania

Bulgarul Georgi Kabakov va conduce la centru partida Franta Romania, care se va disputa luni, la Cesena, de la ora 22. 00, in ultima etapa a grupei C a Campionatului European under 21.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )