Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gigantul auto a inchis fabricile din cazua epidemiei de coronavirus! Detalii de ultima ora

B1 B1,
Gigantul auto a inchis fabricile din cazua epidemiei de coronavirus! Detalii de ultima ora

Epidemia de coronavirus afecteaza inclusiv industria constructoare de masini. in acest context, Hyundai a anuntat ca-si intrerupe cateva zile productia in Coreea de Sud din cauza ca oprirea producti. continuă pe B1

O lugojeanca a renuntat la un internship in China din cauza epidemiei de coronavirus

O tanara din Lugoj a decis sa renunte la un internship la o universitate din capitala Chinei, Beijing, odata cu raspandirea epidemiei de coronavirus.

Hyundai suspenda productia in Coreea de Sud dupa ce au aparut mari probleme cu fluxul de componente chinezesti, din cauza epidemiei aparute in regiunea Wuhan

Hyundai a anuntat ca-si intrerupe cateva zile productia in Coreea de Sud din cauza ca oprirea productiei la furnizorii din China face imposibila constructia de masini. Multe companii si-au intrerupt productia din cauza raspandirii coronavirusului si mai multi producatori auto si-au suspendat productia din lipsa de componente.

Hong Kong: Recesiunea se adanceste, iar perspectivele se inrautatesc din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Economia din Hong Kong s-a contractat in 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, transmite Reuters, citat de Agerpres. Analistii avertizeaza ca tendinta va continua, deoarece nu se intrevede un final al protestelor, iar efectele epidemiei cu coronavirus din China afecteaza si regiunea semiautonoma, unde s-au confirmat deja 15 cazuri de imbolnaviri cu noul virus gripal.

Patru romani scosi din centrul epidemiei din China sunt in carantina in Germania si Franta

Patru romani, adusi sambata si duminica din China in Europa sunt in carantina de 14 zile in Germania si Franta, potrivit unui comunicat al Ministerului Roman de Externe.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )