Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gigantul chinez Huawei da in judecata SUA din cauza interzicerii echipamentelor sale de telecomunicatii

B1 B1,
Gigantul chinez Huawei da in judecata SUA din cauza interzicerii echipamentelor sale de telecomunicatii

Huawei Technologies a dat in judecata guvernul american, motivand ca limitarea afecerilor pe care le desfasoara in aceasta tara este neconstitutionala. Aceasta este o reactie a grupului chinez la. continuă pe B1

CLAUDIU NASUI, USR: Ratingul Romaniei a scazut din cauza OUG 114

Deputatul USR Claudiu Nasui sustine ca ratingul tarii noastre a scazut din cauza OUG 114 si nu din cauza lipsei bugetului, asa cum sustin autoritatile.

Comisia Europeana reactioneaza dur pe OUG 114: A inceput procedura de infringement din cauza plafonarii preturilor la gaze

Comisia Europeana a demarat o procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza controversatei OUG 114/2018. Comisia a constat ca obligarea producatorilor de gaze sa vanda la preturi plafonate timp de trei ani este contrara legislatiei europene. Potrivit Comisiei, astfel de masuri nu sunt adecvate pentru atingerea in mod sustenabil a obiectivului de a proteja consumatorii casnici impotriva cresterilor excesive de pret.

CNIPMMR: 7.800 de firme romanesti s-au inregistrat in Ruse de la inceputul acestui an, din cauza OUG 114

Aproximativ 7. 800 de firme romanesti s-au inregistrat, de la inceputul acestui an, in Bulgaria, in orasul Ruse, din cauza implicatiilor negative multiple ale OUG 114 asupra intregului mediu economic. Reprezentantii Consiliului National al.

Arafat sustine ca sistemul Ro-Alert are probleme din cauza fake news

Feneomenul fake news a devenit un fel de Acar Paun, numai bun sa justifice orice problema. Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), sustine ca exista o tentativa de scadere a increderii populatiei in sistemul Ro-Alert, din cauza stirilor false: Fenomenul fake news-ului si fenomenul manipularii prin social media sunt foarte mari in toata lumea, nu numai in tara noastra.

Huawei da in judecata guvernul american impotriva unei legi privind securitatea globala

Huawei, gigantul chinez din domeniul tehnologiei, a anuntat joi ca a dat in judecata guvernul american, contestand o lege care interzice agentiilor federale sa achizitioneze produsele companiei, relateaza Associated Press si CNN, potrivit Mediafax.

Scrisoarea trimisa de Teodorovici la Standard Poors il contrazice pe Valcov: RATINGUL DE TARA SCADE DIN CAUZA OUG 114, NU A BUGETULUI NESEMNAT DE IOHANNIS

Guvernul a trimis, vineri, o scrisoare la agentia de rating StandardPoors in care recunoaste ca OUG 114 Taxa pe lacomie) este cauza scaderii ratingului de tara si promite ca va fi corectata taxa pe ac.

Umilinta pentru PRO TV. A fost nevoit sa-si mute un show din cauza audientelor slabe

Emisiunea Canta acum cu mine s-a transformat in Canta mai tarziu cu mine, dupa prima editie. Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din fata emisiunii de pe Antena 1, Asia Express, scrie.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )