Libnet.ro
UNICEF

15:30

GIGEL STIRBU: Cred ca pe 8 sau 9 octombrie Guvernul Dancila va fi istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GIGEL STIRBU: Cred ca pe 8 sau 9 octombrie Guvernul Dancila va fi istorie

Deputatul PNL de Olt, Gigel Stirbu, vicepresedinte al partidului, si-a exprimat joi, intr-o conferinta de presa, convingerea ca motiunea de cenzura ce urmeaza a fi depusa saptamana viitoare, va fi incununata de succes, iar guvernul condus de Viorica Dancila va fi istorie. continuă pe Ziarul Bursa

Un deputat PNL anunta ca Guvernul Dancila va fi istorie. Stie si data exacta!

Deputatul liberal de Olt, Gigel Stirbu, a precizat ca motiunea de cenzura va fi depusa la inceputul .

UPDATE Curtea de Conturi a constatat la TVR cinci abateri legate de Cerbul de Aur 2018 si contractele de drepturi de autor - raport prezentat de Gigel Stirbu. Seful Comisiei de Cultura cere demisia Doinei Gradea Sefa TVR: Deputatul face afirmatii false

Curtea de Conturi a constatat mai multe abateri la TVR, in urma unui audit financiar asupra activitatii Televiziunii publice in 2018, abateri legate in principal de Festivalul Cerbul de Aur si de diverse contracte de drepturi de autor, dupa cum reiese in datele furnizate de Curte deputatului Gigel Stirbu, seful Comisiei pentru Cultura, Arte si Mijloace de Informare in Masa. Acesta a transmis, miercuri, HotNews. ro raspunsurile Curtii, el afirmand intr-un comunicat ca presedintele TVR, Doina Gradea, a incalcat legea, fapt pentru care ii cere acesteia demisia. UPDATE Presedintele-director general al TVR, Doina Gradea, raspunde, intr-o pozitie transmisa HotNews. ro, ca deputatul Gigel Stirbu face declaratii politice care depasesc sfera argumentelor rationale si reale.

GIGEL STIRBU: Blocati pe functii si pe propiile interese sunteti voi, cei de la PSD

Vicepresedintele PNL, deputatul Gigel Stirbu, a declarat marti, referitor la afirmatiile vicepremierului Mihai Fifor despre un blocaj al activitatii MAI si Guvernului din cauza ca presedintele Iohannis nu a numit ministri interimari, ca social-democratii sunt cei blocati pe functii.

Gigel Stirbu ii raspunde lui Fifor: Sunteti un lacheu al tuturor presedintilor PSD. Un veritabil lautar

Vicepresedintele PNL Gigel Stirbu l-a criticat marti pe secretarul general al PSD Mihai Fifor, dupa ce acesta l-a invinovatit pe presedintele Klaus Iohanins pentru crima de la Dambovita. Stirbu spune despre Fifor ca este un servitor la PSD, si ii acuza pe social-democrati ca au adus acestei tari cea mai mare instabilitate guvernamentala postdecembrista.

Reactia sefei TVR dupa ce i-a fost ceruta demisia in urma auditului Curtii de Conturi: Gigel Stirbu face afirmatii false si defaimatoare la adresa mea

Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Doina Gradea, a reactionat dupa ce seful Comisiei de Cultura, Gigel Stirbu, i-a cerut demisia dupa abaterile constatate in SRTv in urma unui audit facut de Curtea de Conturi. Gradea sustine ca liberalul a facut afirmatii tendentioase si defaimatoare la adresa sa fara a avea o baza reala.

Gigel Stirbu (PNL): Mihai Fifor, un lacheu al tuturor presedintilor PSD, o nimicnicie a politicii romanesti. Blocati pe functii si propriile interese - asa stapani, asa servitori

Deputatul Gigel Stirbu, vicepresedintele PNL, l-a numit, marti, pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, o nimicnicie a politicii romanesti si un lacheu al tuturor presedintilor social-democrati,.

PNL a initiat motiunea de cenzura: Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! noteaza ca Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania, PNL reproseaza Guvernului lipsa investitiilor in infrastructura, sanatate si educatie, faptul ca nu a elminat recursul compensatoriu in pofida tragediilor produse in Romania, si ca a transformat Romania intr-o tara nesigura pentru cetatenii sai.

USR: Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie sa plece

USR a transmis, miercuri seara, ca Guvernul Dancila trebuie sa plece pentru ca Romania sa poata fi reconstruita. USR voteaza motiunea de cenzura care va fi depusa zilele viitoare, au anuntat reprezentantii USR.

China, scoasa din jocul energetic de la Cernavoda prin memorandumul cu SUA, primeste la schimb o alta intelegere: Ce document a semnat Guvernul Dancila cu Beijingul

Guvernul Dancila a semnat un memorandum cu China pentru cooperarea in domeniul carantinei plantelor, aproape concomitent cu momentul in care premierul parafa un document de acelasi gen cu SUA in domeniul energiei,.

Korodi: UDMR nu ar trebui sa intre la guvernare daca Guvernul Dancila pica la motiunea de cenzura

Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, sustine ca Uniunea nu ar trebui sa intre la guvernare daca Guvernul Dancila pica la motiunea de cenzura, dar nu exclude ca acest lucru sa se intample dupa alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )