Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gigi Becali, atac dur la Dan Petrescu: Ia pleaca, ma, din tara!

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, atac dur la Dan Petrescu: Ia pleaca, ma, din tara!

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, l-a atacat dur pe antrenorul rivalei la titlu, CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru faptul ca acesta obisnuieste sa injure arbitrii si pentru ca vrea penalti la fiecare meci. continuă pe Adevărul

MM Stoica lanseaza acuzatii dure: Am lucrat cu Dan Petrescu si stiu cum face

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a cerut public sanctionarea antrenorului Dan Petrescu de la CFR Cluj dupa ce acesta l-a injurat pe arbitrul meciului cu CSM Poli Iasi din prima etapa a playoff-ului.

Dan Petrescu a explodat dupa victoria neverosimila a Clujului

Dan Petrescu a condamnat vehement arbitrajul dupa ce echipa sa, CFR Cluj, a castigat cu Poli Iasi in secundele de prelungire. Ardelenii fusesera egalati din penalty, iar arbitrul de centru le refuzase lor cel putin o lovitura corecta de la punctul cu var.

VIDEO Gigi Becali a spart televizorul: CFR, furata, dar victorioasa intr-un meci sufocant! Petrescu, eliminat

CFR Cluj a ajuns la noua victorii in ultimele 11 meciuri din campionat. Ultimul succes a fost insa unul dramatic, venit dupa o partida in care ardelenii au fost dezavantajati clar.

Dan Petrescu tuna si fulgera: Arbitrul a facut meciul pilaf!. Bursucul va sta in tribune intr-un joc capital pentru CFR

Clujenii au castigat prima partida din play-off in minutul 90+3, insa si-au pierdut antrenorul pentru meciul care poate influenta decisiv lupta pentru titlu.

Atac dur al lui Ioan Rus: Ce sens are un Congres in care se regleaza niste conturi si se impart niste functii? De ce arunca PSD intreaga Romanie pe foc?

Ioan Rus, fostul lider al Grupului de la Cluj, critica dur politica de guvernare a PSD si decizia lui Liviu Dragnea de a convoca un Congres extraordinar. Modul in care este acum condus partidul ameninta sa duca la dezastrul formatiunii.

Dan Negru: 80% din scandalurile de presa, paparazzi, povesti mondene sunt aranjate cu vedetele

Prezentatorul TV Dan Negru a declarat ca 80% din scandalurile de presa, paparazzi, povesti mondene sunt aranjate cu vedetele, afirmand ca, in Romania, nu exista o presa mondena puternica care sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )