Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gigi Becali, ATAC fara PRECEDENT la adresa lui Dragnea: Tara e acaparata de MAFIE, cu cel mai mare GANGSTER in fruntea ei! Daca-i permitem sa ne distruga de Centenar suntem GAINI...

B1 B1,
Gigi Becali, ATAC fara PRECEDENT la adresa lui Dragnea: Tara e acaparata de MAFIE, cu cel mai mare GANGSTER in fruntea ei! Daca-i permitem sa ne distruga de Centenar suntem GAINI...

Gigi Becali s-a dezlantuit la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Finantatorul FCSB afirma ca la ora asta tara romaneasca este acaparata de mafie cu cel mai mare gangster in fruntea ei: marele gangster. continuă pe B1

Actorul MIHAI BENDEAC a confirmat toate zvonurile... Da, e adevarat: Din pacate e vorba de GIGI BECALI...(FOTO)

Cazul actorului care l-a interpretat pe Catalin Zmarandescu intr-o parodie despre Gigi Becali realizata de cei de la Mondenii inanul 2006 si care a ajuns peste ani in viata reala bodyguardul.

Talpan l contrazice pe Gigi Becali dupa verdictul de azi al Curtii de Apel: Eu cred ca noi am cstigat

Printr-un comunicat remis dupa verdictul Curtii, Florin Talpan a tinut sa-i asigure pe fanii Stelei ca bucuria lui Gigi Becali este inutila, anuntand ca decizia de azi a magistratilor statueaza ca marca Steaua Bucuresti ramane in Ghencea. Recunoaste insa ca apelul FCSB a fost admis in parte si ca procesul dintre cele doua entitati va continua, potrivit GSP. ro.

Victorie uriasa pentru Gigi Becali. Ce se intampla cu marca Steaua

Curtea de Apel a admis azi actiunea FCSB si a decis sa judece cererea prin care clubul lui Gigi Becali incearca sa anuleze cele 8 marci detinute de CSA Steaua pentru fotbalul profesionist. Instanta anterioara.

Vine de la Palat si se crede imparat! Gigi Becali a blocat circulatia, pentru un moft! Cum si-a spalat pacatul

Incurcate sunt caile Domnului, dar si mai incurcate sunt strazile din Bucuresti, mai ales atunci cand Gigi Becali merge la cumparaturi. Recent, dornic sa ajunga repede la piata, latifundiarul din Pipera i-a .

Amnistie si gratiere. Klaus Iohannis: O astfel de OUG ar declansa o criza politica fara precedent

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca o ordonanta privind amnistia si gratierea ar fi o catastrofa pentru Romania si ar declansa o criza politica fara precedent.

SFIDARE FARA PRECEDENT la adresa SUA: Ungaria a refuzat cererea Washingtonului de extradare a doi TRAFICANTI rusi de arme si i-a trimis acasa, la Moscova

Premierul ungar Viktor Orban sfideaza SUA! Ungaria a respins cererea Washingtonului privind extradarea a doi cetateni rusi suspectati de trafic cu arme. Mai mult, Budapesta si i-a trimis pe acestia acasa, in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )