Libnet.ro
UNICEF

09:30

Talpan l contrazice pe Gigi Becali dupa verdictul de azi al Curtii de Apel: Eu cred ca noi am cstigat

Hotnews Hotnews,
 Talpan l contrazice pe Gigi Becali dupa verdictul de azi al Curtii de Apel: Eu cred ca noi am cstigat

Printr-un comunicat remis dupa verdictul Curtii, Florin Talpan a tinut sa-i asigure pe fanii Stelei ca bucuria lui Gigi Becali este inutila, anuntand ca decizia de azi a magistratilor statueaza ca marca Steaua Bucuresti ramane in Ghencea. Recunoaste insa ca apelul FCSB a fost admis in parte si ca procesul dintre cele doua entitati va continua, potrivit GSP. ro. continuă pe Hotnews

DigiSport: Am cstigat procesul cu Talpan si cu CSA Steaua!. Becali jubileaza dupa decizia de azi a Curtii de Apel

Gigi Becali, finantatorul FCSB, sustine ca este doar o chestiune de timp pana cand gruparea patronata de el isi va recastiga numele de Steaua.

Victorie uriasa pentru Gigi Becali. Ce se intampla cu marca Steaua

Curtea de Apel a admis azi actiunea FCSB si a decis sa judece cererea prin care clubul lui Gigi Becali incearca sa anuleze cele 8 marci detinute de CSA Steaua pentru fotbalul profesionist. Instanta anterioara.

Gica Hagi i-a declarat RAZBOI lui Gigi Becali: M-a pacalit (VIDEO)

Gigi Becali si Gica Hagi sunt din nou in razboi. Fostul mare fotbalist a lansat un atac extrem de dur la adresa latifundiarului din Pipera dupa ce acesta a spus ca echipa lui Hagi nu are nicio sansa la titlu. Hagi s-a su.

Hagi l-a atacat virulent pe Gigi Becali: A intrat in fibrilatii, e inadmisibil ce face el!

Gica Hagi s-a enervat cumplit dupa ce Gigi Becali a afirmat ca Viitorul nu are sanse la titlu si l-a pus la punct pe patronul FCSB.

Actorul MIHAI BENDEAC a confirmat toate zvonurile... Da, e adevarat: Din pacate e vorba de GIGI BECALI...(FOTO)

Cazul actorului care l-a interpretat pe Catalin Zmarandescu intr-o parodie despre Gigi Becali realizata de cei de la Mondenii inanul 2006 si care a ajuns peste ani in viata reala bodyguardul.

Vine de la Palat si se crede imparat! Gigi Becali a blocat circulatia, pentru un moft! Cum si-a spalat pacatul

Incurcate sunt caile Domnului, dar si mai incurcate sunt strazile din Bucuresti, mai ales atunci cand Gigi Becali merge la cumparaturi. Recent, dornic sa ajunga repede la piata, latifundiarul din Pipera i-a .

Amatorism crunt la FCSB: Cat primeste, lunar, fotbalistul pe care Gigi Becali se pregateste sa-l dea afara in iarna

Chiar daca FCSB a invins la Iasi si a ramas aproape de liderul CFR Cluj, Gigi Becali tot n-a fost multumit de ce au facut unii jucatori.

Gigi Becali, la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului: Am dat si eu doua milioane de euro pentru Catedrala la inceput, cand nici nu era proiect

Gigi Becali s-a prezentat, duminica dimineata, la Catedrala Mantuirii Neamului, pentru slujba de sfintire, precizand ca a contribuit si el cu doua milioane de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )