Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gigi Becali: Dan Adamescu a murit din cauza situatiei din penitenciar. La noi, puscaria e facuta ca omul sa fie dresat, nu educat (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali: Dan Adamescu a murit din cauza situatiei din penitenciar. La noi, puscaria e facuta ca omul sa fie dresat, nu educat (VIDEO)

Omul de afaceri George Becali a declarat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca lui Dan Adamescu i-au fost incalcat drepturile in perioada pe care a petrecut-o in. continuă pe B1

Dan Adamescu a murit. Fostul om de afaceri avea 68 de ani

Dan Adamescu a murit la 68 de ani. Fostul om de afaceri fusese internat intr-un spital privat din Capitala in stare foarte grava.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit. Din decembrie anul trecut s-a aflat in coma indusa, ca urmare a unei septicemii

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani. Acesta se afla internat in spital, iar din decembrie anul trecut s-a aflat in coma indusa, ca urmare a unei septicemii.

Primul caz CONFIRMAT de gripa aviara in judetul Brasov: O gasca a murit din cauza virusului H5N8

A fost confirmat primul caz de gripa aviara in judetul Brasov, inregistrat in ultimele luni de autoritatile sanitar-veterinare. Specialistii sustin ca o gasca gasita moarta.

Dan Adamescu a murit. Ce a lasat in urma

Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu a decedat, marti, din cauza unei septicemii. El ispasea o condamnare de 4 ani si 4 luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de mituirea unor judecatori. Afacerist discret, Adamescu a pus bazele unui imperiu financiar, din care faceau parte, printre altele, Astra Asigurari, Unirea Shopping Center, Baumeister si Intercontinental.

Elena Udrea, ipoteza SOCANTA despre decesul lui Dan Adamescu: Un om a murit pentru ca nu a vrut sa ma denunte pe mine

Reactie dura a Elenei Udrea dupa moartea miliardarului Dan Adamescu. intr-o postare pe Facebook, fostul deputat afirma ca un om a murit pentru ca nu a vrut sa depuna denunturi impotriva sa si a lui .

Fostul om de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

Omul de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

A murit Dan Adamescu. Om de afaceri si patron de trust media

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri. Adamescu se afla internat intr-un spital privat din Capitala de mai bine de doua luni. Dan Adamescu executa, din 27 mai, pedeapsa de patru ani si patru luni primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri.

Dan Adamescu a murit. Ce dosare penale avea omul de afaceri

Dan Adamescu, care a murit in noaptea de luni spre marti, executa, din 27 mai, o pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale. La sfarsitul anului trecut, el facuse si o cerere de liberare conditionata, care insa i-a fost respinsa de judecatori.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )