Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gigi Becali, declaratie SURPRINZATOARE despre Simona Halep: imi era mila de ea

B1 B1,
Gigi Becali, declaratie SURPRINZATOARE despre Simona Halep: imi era mila de ea

Finantatorul FCSB, Gigi Becali a dezvaluit ca s-a rugat pentru Simona Halep si pentru ca ea sa castige. Becali a explicat ca ii era foarte mila de sportiva, fiindca nu reusea sa castige nicio fin. continuă pe B1

Ultimele vesti despre Simona Halep! Care este starea de sanatate a liderului mondial dupa meciul cu Sofia Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open, dar a anuntat ca are probleme de sanatate dupa acest joc epuizant.

Dezvaluire-soc facuta de Cristian Tudor Popescu despre Simona Halep: Sper sa nu se fi vazut asta!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria Simonei Halep in turul doi la Australian Open si a dezvaluit un moment controversat din timpul partidei cu Sofia Kenin. S-a ajuns la 4-2.

Are o favorita din noul val! Cine este jucatoare de tenis despre care Simona Halep crede ca poate ajunge foarte sus

Simona Halep este favorita numarul 1 a turneului de la Melbourne, dar crede ca o jucatoare din noul val poate furniza surpriza.

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

S-a accidentat din nou Simona Halep la Australian Open?

Dupa victoria obtinuta la mare lupta in fata americancei Sofia Kenin, jucatoare de pe locul 37 mondial, Simona Halep a oferit o declaratie interesanta si ingrijoratoare in acelasi timp.

S-a accidentat din nou Simona Halep la Australian Open? A simtit dureri la muschi

Dupa victoria obtinuta la mare lupta in fata americancei Sofia Kenin, jucatoare de pe locul 37 mondial, Simona Halep a oferit o declaratie interesanta si ingrijoratoare in acelasi timp.

Simona Halep, despre meciul cu Venus Williams: Stiu cum joaca, va fi o mare provocare - Situatia conditiei fizice: Simt ca pot juca trei ore n fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita

Simona Halep a discutat si cu site-ul oficial al WTA-ului dupa meciul cu Sofia Kenin, liderul mondial precizand, printre altele, ca asteapta cu mare nerabdare meciul cu Venus Williams: Va fi o mare provocare, stiu cum joaca, a spus Simona. A venit apoi cu completari despre conditia fizica: Simt ca pot juca trei ore in fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita.

Simona Halep, interviu pentru FIFA. Ce spune despre relatia cu Hagi si pe cine prefera intre Messi si Cristiano Ronaldo

Simona Halep a acordat un interviu pentru FIFA. com, intr-unul dintre putinele momente de respiro de la Australian Open. Sportiva din Romania a vorbit, desigur, despre fotbal, sport pe care il.

Simona Halep vorbeste despre pasiunea pentru fotbal

Lidera a ierarhiei in tenisul mondial feminin, Simona Halep si-a gasit timp pentru a acorda un interviu celor de la FIFA. com, in care a vorbit despre pasiunea sa pentru sportul rege.

Digi Sport: Dezvaluire neasteptata a lui Gigi Becali: Traian Basescu a ajutat ca Steaua sa nu retrogradeze!

Gigi Becali, noul finantator majoritar al FCSB, a dezvaluit, invitat fiind in studioul emisiunii Digi Sport Matinal, ca echipa sa a fost ajutata de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sa nu retrogradeze, cand a fost scandalul cu coruptia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )