Libnet.ro
UNICEF

23:15

Are o favorita din noul val! Cine este jucatoare de tenis despre care Simona Halep crede ca poate ajunge foarte sus

Adevărul Adevărul,
Are o favorita din noul val! Cine este jucatoare de tenis despre care Simona Halep crede ca poate ajunge foarte sus

Simona Halep este favorita numarul 1 a turneului de la Melbourne, dar crede ca o jucatoare din noul val poate furniza surpriza. continuă pe Adevărul

A salvat 4 oameni. Lacramioara, ingerul din umbra accidentului de la Polovragi. Cine este ea

A salvat 4 oameni. Lacramioara, ingerul din umbra accidentului de la Polovragi. Cine este ea. Citeste mai mult.

VIDEO Cine este Sofia Kenin (20 de ani), jucatoarea pe care Simona Halep o va ntlni n turul doi de la Australian Open - Joc variat, agresiva pe teren

Sofia Kenin este o jucatoare in plina ascensiune, o sportiva care reprezinta SUA, dar care s-a nascut la Moscova in urma cu 20 de ani. Are un inceput bun de an, reusind sa castige turneul de la Hobart fara sa piarda macar un set. Are un joc solid de pe baseline, dar poate avea si variante de rezerva, in functie de necesitati rupe foarte bine ritmul cu scurte, slice-uri si nu se sfieste sa trimita chiar si baloane atunci cand se afla intr-o defensiva prelungita). Meciul Simona Halep 1 WTA) vs Sofia Kenin 37 WTA) se va disputa joi, in jurul orei 06:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Cine este romanul care si-a incendiat masina in Irlanda. Barbatul este cunoscut ca-i place sa socheze Live pe Facebook

Un roman stabilit in Irlanda a facut un nou viral pe Facebook dand foc masinii sale vechi pe o plaja din Irlanda - si starnind reactii de revolta. Este vorba despre Strugurel Lingurar, care a strans zeci.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

Cine este tanarul ucis in fata unui club din Medias

Marius Costachescu, in varsta de25 de ani,a murit, dupa ce a fost injunghiat, in fata unui club din Medias. Mariusa fost injunghiat mortal de Marius Rusu, in urma unei altercatii produse.

DUPA PRIMA SAPTAMANA PLINA DIN NOUL AN Cotatiile de la BVB cad sub cotele din startul lui 2019

Titlurile bancare si energetice - printre cele mai mari scaderi, in saptamana tocmai incheiata *Analistii BT Capital Partners: Introducerea taxei pe activele bancare a redus dramatic optimismul investitorilor, aspect care s-a simtit puternic in dinamica pretului actiunilor bancilor la finalul lui 2018 Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat prima saptamana plina de tranzactionare a anului in scadere, continuand picajul declansat la finele lui 2018 de masurile incluse in ordonanta de urgenta ce prevede o taxa pe activele bancare, plafonarea pretului gazelor din productia interna, taxarea cifrei de afaceri a companiilor din energie si telecom, precum si o reforma a cadrului de functionare a sistemului de pensii.

Exclusiv Comisarul european Miguel Arias Caete a cerut Ministerului Energiei sa demonstreze ca legislatia din Romnia privind energia este compatibila cu cea europeana

Comisarul european Miguel Arias Canete a solicitat autoritatilor romane sa furnizeze informatii cu privire la compatibilitatea legislatiei din domeniul energiei cu legislatia europeana, inclusiv cu articolele din Tratatul privind functionarea UE care vizeaza libera circulatie a marfurilor. Solicitarea apare intr-o scrisoare transmisa de comisarul european ministrului energiei Anton Anton. in scrisoare, Canete isi manifesta ingrijorarea fata de unele prevederi din legislatia nationala, care ar afecta piata energiei electrice si piata gazelor din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )