Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gigi Becali, despre cartea scrisa in detentie: Orice lucru care este benefic pentru societate este stiintific. iPS Laruentiu Streza a semnat o recomandare (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, despre cartea scrisa in detentie: Orice lucru care este benefic pentru societate este stiintific. iPS Laruentiu Streza a semnat o recomandare (VIDEO)

Gigi Becali a sustinut luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca lucrarea scrisa de le in detentie are caracter stiintific si teologic. Orice lucru care este. continuă pe B1

Am fost si in Italia si in Spania, Miami si Monte Carlo, dar mai frumos ca la Mamaia nu e nicaieri. Gigi Becali, despre vacanta petrecuta pe litoralul romanesc

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost in vacanta la Techirghiol si s-a declarat extrem de incantat de ceea ce ofera tara noastra, in conditiile in care a avut ocazia sa mearga si i.

UPDATE. Avocat, despre audierea la DNA a Mitropolitului Ardealului, Streza: Nu a avizat cartea scrisa de Becali in detentie, ci a dat doar binecuvantarea

La iesirea din DNA, Daniel Ionascu, avocatul Mitropolitului Streza, a declarat presei ca prelatul nu a recomandat cartea lui Becali, ci i-a dat binecuvantarea la rugamintea unor calugari de la Muntele Athos. De fapt, un calugar i-a cerut binecuvantarea pentru carte, nu dl Gigi Becali. Binecuvantarea s-a dat pentru scrierea lucrarii, nu pentru cartea scrisa. Singura donatie facuta de Becali pentru binecuvantarea respectiva ar fi fost doar cartea daruita de Becali, a precizat avocatul.

Replici acide in direct. Gigi Becali:Eu nu te tratez pe tine cu niciun respect pentru ca tu ai demoni. Remus Cernea: Va intorc si celalalt obraz. Becali: Si celalalt obraz sa il intorci si o sa ti-l scuip (VIDEO)

Gigi Becali si deputatul Remus Cernea au avut un schimb de replici extrem de aprins in cadrul unei emisiuni difuzate pe B1 TV. Invitat sa comenteze prin telefon subiectul audierii la DNA a Mitropolitului.

Gigi Becali, decizie bomba: Se muta din Bucuresti! Ce se intampla cu Steaua

Gigi Becali a luat o decizie radicala: pleaca din Bucuresti. Motivul: are de gand sa faca investitii majore intr-un alt oras din Romania. Gigi Becali are de gand sa faca un spital.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce Mitropolitul Ardealului a fost citat ca martor la DNA: Mi se pare ca este prea mult, pentru ca este o chestiune de nimic

Gigi Becali a declarat luni ca stia ca Mitropolitul Ardealului va fi chemat sa dea declaratii la DNA, dar i-a fost jena sa-l spuna acestuia, informeaza Stiripesurse. ro. Mi se pare ca este prea mult,.

Gigi Becali, decizie radicala si xenofoba la Steaua: Nu o sa mai vedeti asa ceva in viata vietilor voastre

Gigi Becali continua sa isi exprime nemultumirea fata de numirea unuiselectioner strain la carma nationalei si a anuntat ca estedecis sa nu mai aduca niciodata un antrenor strain.

Gigi Becali, razboi deschis cu Razvan Burleanu, dupa alegerea lui Christoph Daum ca selectioner: Doi jucatori de la Steaua ca nu mai merg la nationala! Nu se inteleg cu antrenor strain!

Patronul Stelei Gigi Becali este intr-un razboi deschis cu seful FRF Razvan Burleanu, in contextul numirii lui Cristoph Daum ca selectioner al nationalei, arata prosport. ro. Burleanu a vorbit si.

Gigi Becali a luat-o complet razna: Doi jucatori de la Steaua nu mai vor la nationala! Burleanu l-a pus la punct

Numirea lui Christoph Daum la carma nationalei i-a dat peste cap planurile lui Gigi Becali, care-l vroia pe Walter Zenga selectioner.

Gigi Becali are relatii la Primaria Capitalei: Gabriela Firea, fina sa, e primar, iar Aurelian Badulescu, avocatul sau, tocmai ce a fost numit viceprimar

Aurelian Badulescu , avocat al lui Gigi Becali si reprezentant al Alianetei PSD-UNPR, a fost ales viceprimar al Capitalei. Puterea centrala de la Primaria Bucurestiului se invarte in centrul.

Gigi Becali anunta boicot la echipa nationala

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, George Becali, a anuntat, vineri, ca dupa aducerea lui Christoph Daum la nationala, primul antrenor strain din istorie, doi dintre jucatorii echipei sale vor sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )