Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gigi Becali, dezamagit de retinerea lui Sebastian Ghita: Credeam ca e baiat destept

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, dezamagit de retinerea lui Sebastian Ghita: Credeam ca e baiat destept

Gigi Becali s-a declarat dezamagit de faptul ca Sebastian Ghita a fost prins in Serbia si sustine ca se astepta ca fostul deputat sa se ascunda in alta parte, la banii. continuă pe Antena3

Traian Basescu, prima reactie dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca probabil in 30 de zile fostul deputat va fi la Bucuresti. Ne-am fi dorit ca Ghita sa continue sa.

Traian Basescu, reactie naucitoare dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca probabil in 30 de zile fostul deputat va fi la Bucuresti. Ne-am fi dorit ca Ghita sa continue sa.

Traian Basescu, despre retinerea lui Sebastian Ghita: Trebuie protejat. E o mina de aur care stie multe

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit despre arestarea lui Sebastian Ghita si in ce conditii acesta poate fi extradat din Serbia. Va fi extradat de Serbia. Nu stiu cat de repede.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa retinerea lui Sebastian Ghita: Toti ne-am fi dorit sa fi continuat sa vorbeasca. Sper ca o va face dupa ce vine in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la un post de televiziune, ca nu se astepta ca Sebastian Ghita sa fie atat de imprudent si cea mai mare greseala pe care acesta a facut-o a fost sa mearga fratele sau la el, iar acest lucru i-a fost fatal.

Anuntul facut de Ministerul sarb de Interne despre retinerea lui Sebastian Ghita

Ministerul sarb de Interne a transmis un comunicat despre retinerea fostului deputat Sebastian Ghita. Lucratorii Ministerului Afacerilor Interne din Serbia l-au prins pe cetateanul roman Sebastian.

Cum s-a vazut la Romania tv retinerea lui Sebastian Ghita

Antena 3, Digi 24, Realitatea TV, Romania TV, B1 TV, dar si TVR 1 si Pro TV aveau stirea in prim-plan la jurnalele de la ora 8. 00, scrie paginademedia. ro. Totate posturile au dat informatiile despre.

FOTO. Cele mai bune glume pe seama retinerii lui Sebastian Ghita

Retinerea lui Sebastian Ghita a provocat un vuiet in intreaga tara, iar televiziunile de stiri au titrat, de la ora anuntului, Breaking News-uri cu vestea. Ca urmare a acestei vesti, dar si a asemanarii lui Sebastian Ghita cu .

Sebastian Ghita, retinut pentru 48 de ore de anchetatorii sarbi. Ce se va intampla dupa expirarea termenului

Procuratura sarba de decis vineri retinerea lui Sebastian Ghita pentru 48 de ore pentru posesie de documente de identitate false, relateaza agentia Tanjug. El va fi prezentat instantei supreme.

Reactia PSD dupa ce Sebastian Ghita a fost arestat la Belgrad

Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca trebuie sa se afle adevarul despre dezvaluirile facute de fostul.

Ma asteptam la mai mult, avea reputatia unui om inteligent. Traian Basescu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Foarte multi tremura. Sunt convins ca va vorbi (VIDEO)

Identificarea si retinerea lui Sebastian Ghita, cautat international de patru luni, a starnit reactii din partea oficialilor romani. Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a spus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2865 seconds )