Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gigi Becali, dezlantuit: Vor sa faca panica, sa distruga popoare! Lasati-ne in pace

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, dezlantuit: Vor sa faca panica, sa distruga popoare! Lasati-ne in pace

Gigi Becali a rabufnit cu privire la situatia generata de coronavirus. Latifundiarul sustine ca romanii nu mor de coronavirus pentru ca au in ADN Sfanta Liturghie care ne protejeaza de virusul ucigas. continuă pe Antena3

Gheorghe Hagi si Gigi Becali s-au luat la bataie din cauza unei femei. I-a prins in camera

Gigi Becali si Gica Hagi au uitat de toata prietenia si au sarit la bataie, intr-o camera de hotel! Cei doi prieteni au fost invrajbiti de iubirea unei femei, balerina pe vremea aceea. Incidentul a avut loc in urma cu zeci de ani, cand amandoi erau tineri holtei. Gigi Becali si Gheorghe Hagi, scandal monstru .

Gigi Becali si Ilie Dumitrescu, dialog halucinant in direct la TV. N-am castigat cinci bani de la tine. Raspunsul uimitor al patronului de la FCSB

ASeara a avut loc finala Cupei Romaniei la fotbal, intr-un meci disputat intre FCSB si Sepsi, cupa mergand catre clubul finantat de Gigi Becali. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o analiza pe joc saa transformat intr-orafuiala personala intre fostul mare atacant al Stelei, Ilie Dumitrescu si patronul FCSB-ului. Gigi Becali si Ilie Dumitrescu, .

EXCLUSIV Motivul pentru care Alina Vidican nu mai vrea sa auda de nasul Gigi Becali. Greseala pe care nu a putut sa i-o ierte niciodata

Fosta sotie a lui Cristi Borcea nu vrea sa mai auda de nasul Gigi Becali. Motivul? Alina Vidican considera ca patronul FCSB stia ca Borcea ii pune coarne, insa nu a facut nimic pentru a-si aduce finul pe calea cea buna. Un divort, o nunta si patru copii, in anii pe care i-a petrecut in .

Ilie Dumitrescu, replica taioasa pentru Gigi Becali: Nu te numesti Steaua

Fostul mare international Ilie Dumitrescu si Gigi Becali, patronul FCSB, au avut parte de un schimb acid de replici, miercuri seara, intr-o emisiune televizata.

VIDEO Gigi Becali, facut praf: Ti-am dat bani! Stateai in zona defavorizata, in Pipera!

Daca finala Cupei Romaniei, Sepsi - FCSB, scor 0-1, a fost un meci anost, de care nu-si va aduce aminte nimeni, peste doua saptamani, in schimb, dialogul Gigi Becali - Ilie Dumitrescu de la Digi Sport a devenit viral in mediul online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )