Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, din nou show in trafic. Cum si-a lovit masina de sute de mii de euro in Bucuresti

Playtech Playtech,
Gigi Becali, din nou show in trafic. Cum si-a lovit masina de sute de mii de euro in Bucuresti

Celebrul Gigi Becali este cunoscut atat pentru extravagantele de mii de euro, dar si pentru gesturile de caritate. Dar cand e sa ai parte de ghinioane, nu se mai tine cont ca esti Gigi Becali. Daca e sa se intample, se intampla, indiferent cine ai fi. Gigi Becali obligat sa scoata bani din buzunar Asa . continuă pe Playtech

Gigi Becali, lovitura dura la tribunal. Cate mii de euro e obligat sa plateasca de judecatori

Gigi Becali a primit o lovitura dura la tribunal, iar acum este obligat de judecatori sa plateasca mii de euro. Este printre putinele procese pierdute de latifundiarul din Pipera. Gigi Becali a primit lovitura dura in instanta si este obligat de judecatori sa plateasca daune de mii de euro. Gigi Becali, patronul FCSB a pierdut .

Gestul urat al lui Gigi Becali intr-o farmacie. Dovada clara ca legea nu e pentru toti

Gigi Becali a facut un gest urat intr-o farmacie, asta fiind dovada clara ca legea nu este pentru toti. Ce a facut latifundiarul din Pipera, vedeti in randurile de mai jos. Gigi Becali, fara masca de protectie in mijlocul mai multor nevoiasi carora le-a impartit bani FOTO Gigi Becali nu se teme de coronavirus, scrie .

Gigi Becali sparge banii pe fotbalisti. Cat primeste ultimul venit la FCSB

FCSB a dat startul achizitiilor de iarna, dupa ce a obtinut acordul lui Risto Radunovic, de la Astra. Gigi Becali a achitat 375. 000 de euro pentru formatia din Giurgiu. Iar fotbalistul din Muntenegru a primit un salariu de 11. 000 de euro pe luna. De asemenea, are si un bonus consistent in cazul in care FCSB .

Gigi Becali a pierdut in instanta, in fata lui Florin Talpan: O marsoaga, un nebun si un lacom!. Cati bani trebuie sa plateasca

Gigi Becali a pierdut procesul cu Florin Talpan, juristul de la MAPN, respectiv al echipei de fotbal CSA Steaua Bucuresti. Patronul FCSB trebuie sa-i plateasca 5. 000 de euro lui Talpan, dupa ce l-a jignit pe.

Lauri de aur pentru Gigi Becali. Ce mare fotbalist aplauda decizia luata de latifundiar

FCSB a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2, si risca sa fie depasita in clasament de Craiova. Oltenii vor trece pe primul loc daca vor castiga la Arad, cu UTA, luni, de la ora 19:00. Chiar si in aceste conditii, Ilie Dumitrescu este convins ca lucrurile merg in directia buna pentru echipa antrenata .

VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune drept premier pe Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis spune ca il va desemna din nou pentru aceasta functie.

Mariah Carey, din nou pe locul 1 cu piesa de Craciun din 1994

All I Want for Christmas Is You, piesa de Craciun lansata de Mariah Carey in anul 1994, este din nou pe locul 1 in top 100 Billboard Hot. Fara doar si poate, una dintre piesele pe care toata lumea le asculta de Sarbatori.

Senatoarea AUR socheaza din nou. Ce a raspuns Diana Sosoaca la propunerea lui Mircea Badea de a-si face testul pentru COVID-19

Diana Sosoaca a fost invitata in cadrul unei emisiuni, moment in care multi curiosi au stat cu ochii atintiti spre televizor pentru a afla ce mai spune celebra senatoarea AUR. Aceasta a ajuns in atentia publicului datorita numeroaselor sale interventii anti-masca. Dupa mai multe discutii pe tema pandemiei de COVID-19, avocata a avut un schimb .

Ungaria, lovitura crunta pentru Romania. Cum ne-a luat fata in Europa, din nou

Sistemul educational romanesc a fost, la un moment dat, cotat ca fiind unul din cele mai bune. Daca vorbim de invatamantul real, de matematica, a existat o perioada in care sistemul educational romanesc a excelat. Dar, conform unui studiu TIMSS recent, calitatea acestui sistem de educatie a scazut vertiginos. Studiul spune ca vecinii unguri au .

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 7 in Bucuresti Crestere si in Ilfov

Rata de infectare trece din nou de 7 in Bucuresti, marti aceasta fiind de 7,01. Recordul a fost vineri cand incidenta raportata a cazurilor la mia de locuitori a fost de 7,04.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )