Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune drept premier pe Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis spune ca il va desemna din nou pentru aceasta functie. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre demisia lui Orban din fruntea Guvernului dupa alegeri: Este un gest onorabil. Daca se formeaza o coalitie care are majoritate in Parlament si il propune pe Ludovic Orban il accept

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor alegerilor este un gest onorabil. Ce spune Klaus Iohanniss.

Subiectele zilei: DW: Ar trebui sa se retraga Ludovic Orban din fruntea PNL?; Mesajul transmis de un medic roman care s-a vaccinat anti-Covid in Marea Britanie; Cum isi protejeaza orasul Tubingen cetatenii in varsta

Semnatarul contractului fara licitatie pentru cele 460 de paturi ATI spune ca ministerul a decis sa nu faca mare tam-tam, ca sa nu creasca pretul!. Povestea de film a jafului secolului in domeniul cartilor rare. Sef al Scotland Yard, despre romani: Jos palaria. Cand in 2017, au fost furate carti.

Klaus Iohannis: il accept pe Ludovic Orban premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca l-ar accepta din nou premier pe prim-ministrul demisionar Ludovic Orban, daca acesta va fi propunerea celor trei partide.

USR respinge ideea ca Orban sa fie numit din nou premier: Un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban nu raspunde asteptarilor electoratului de centru-dreapta

USR PLUS nu considera ca varianta Ludovic Orban premier ar fi cea potrivita si nu e de acord cu o astfel de nominalizare, scrie partidul USR pe Facebook, ca reactie dupa ce Klaus Iohannis a spus ca l-ar desemna pe Ludovic Orban ca premier daca acesta va fi propus de coalitia PNL-USR-Plus-UDMR. USR scrie ca variantele pe care partidul le sustine sunt fie Dacian Ciolos, propunerea USR-Plus, fie Florin Citu din partea PNL.

USR discuta miercuri seara varianta ca Ludovic Orban sa fie din nou premier - surse

Liderii USR PLUS discuta miercuri varianta ca Ludovic Orban sa fie propunerea partidelor de dreapta pentru a deveni premier desemnat. Potrivit unor surse politice, aceasta varianta nu este agreata, dupa ce liderul PNL si-a dat demisia din functia de premier pe 7 decembrie.

intalnire de gradul zero! Klaus Iohannis, discutii cruciale cu Ludovic Orban la Palatul Cotroceni

Intalnire de gradul 0 pe scena politica. Klaus Iohannis l-a chemat astazi, la discutii, pe Ludovic Orban.

Deutsche Welle: De ce ar trebui sa se retraga Ludovic Orban din fruntea PNL

Exista o traditie buna in PNL, chiar daca nu foarte veche, unde din 2014 incoace, liderii liberali au demisionat dupa pierderea alegerilor, scrie Deutsche Welle pentru blogurile Adevarul.

Presedintele Iohannis discuta, din nou, cu Ludovic Orban despre viitorul guvern

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti dimineata, o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice citate de Agerpres.

USR PLUS il refuza pe Ludovic Orban, ca varianta de premier si anunta ca, de la PNL, sustin varianta Florin Citu

USR PLUS nu este acord cu o revenire a lui Ludovic Orban la Guvern. Astfel, Florin Citu ramanesingura varianta agreaata de USR-PLUS din partea PNL. USR PLUS isi exprima dorinta si.

Rasturnare de situatie. Ludovic Orban duce negocieri paralele ca sa ajunga din nou premier - surse

Informatii in exclusivitate privind negocierile privind viitorul prim-ministru. Ludovic Orban a mers, marti, la Palatul Cotroceni cu varianta ca el sa fie din nou propunere de premier din partea Partidului National Liberal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )