Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reactie suburbana a lui Becali dupa demisia lui Andone: Nu poate, saracul. Gigi si-a ridicat singur osanale

Adevărul Adevărul,
Reactie suburbana a lui Becali dupa demisia lui Andone: Nu poate, saracul. Gigi si-a ridicat singur osanale

Imediat dupa eseculcu Alashkert, scor 2-3, in turul 2 preliminar al Europa League. Bogdan Andone a demisionat de la conducerea echipei FCSB. continuă pe Adevărul

Gigi Becali dupa demisia lui Bogdan Andone: Era palaria prea mare pentru el. O sa-l luam in calcul pe Devis Mangia

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, dupa ce Bogdan Andone a demsionat, ca il va contacta pe italianul Devis Mangia, fostul antrenor al CSU Craiova, pentru a prelua echipa bucuresteana. Eu o vad ca demnitate, omul are bun simt si a plecat omul. imi pare rau de el, ca e om de calitate, dar era palaria prea mare pentru el, n-ai ce sa faci, a spus omul de afaceri.

Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului Moga: Un om presat, un om culpabilizat. Nu trebuia sa plece

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, ca probabil nu a mai rezistat presiunii facute in cazul Caracal. Buzatu afirma ca Moga nu trebuia.

Traian Basescu, dupa demisia ministrului Moga: Daca PSD nu isi asuma costul curatarii de incompetenta a MAI, atunci isi asuma costul dramei de la Caracal

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, afirmand ca in spatele plecarii acestuia dupa doar sase zile se ascunde o reforma care nu mai poate.

Reactia lui Alex Cumpanasu, dupa demisia ministrului de Interne. incerc sa ma calmez. Mi-a spus ca vine la minister!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macenasu, a vorbit cu Nicolae Moga, cu doar cateva minute inainte ca acesta sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne. Cumpanasu a povestit cum a decurs dialogul dintre ei si ce i-a spus Moga cu privire la ancheta din cazul de la Caracal. Alexandru Cumpanasu si Nicolae Moga, intalnire .

Bogdan Andone, atac la adresa lui Gigi Becali dupa demisia de la FCSB: Nu vreau sa fiu huiduit pentru deciziile altora

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB. Antrenorul a facut anuntul in conferinta de presa de dupa returul cu armenii de la Alashkert, incheiat cu victoria acestora, scor 2-3, informeaza GSP. ro.

Dacian Ciolos, dupa demisia lui Nicolae Moga: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne un primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )