Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali fenteaza restrictiile si de Paste: A explicat ce va face in Noaptea de inviere

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali fenteaza restrictiile si de Paste: A explicat ce va face in Noaptea de inviere

Dupa ce s-a laudat ca se deplaseaza cu masina fara sa aiba la el vreo declaratie de propria raspundere, acum, omul de afaceri si-a expus strategia pentru acest weekend. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, in prima linie, in noaptea de inviere: Voluntariat pe banii mei, da?

Gigi Becali este un sustinator entuziast la Bisericii Ortodoxe Romane si abia asteapta sa faca voluntariat in noaptea de inviere. Merg eu cu un preot, cu masina!, a explicat.

Gigi Becali, voluntar in noaptea de inviere. Mie nu imi e frica de virus!

Omul de afaceri Gigi Becali a anuntat ca va fi voluntar in noaptea de inviere si va imparti lumina credinciosilor. Finantatorul a declarat ca va face parte din delegatia care va lua Lumina de la aeroport si o va imparti bisericilor.

Gigi Becali, dupa ce a fost oprit in trafic de politisti: Eu aveam declaratia, am glumit eu cu ei! - VIDEO

Gigi Becali a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre momentul in care a fost oprit de politisti si nu ar fi avut declaratia pe propria raspundere. Patronul FCSB a spus ca nu a facut decat sa glumeasca cu politistii si avea declaratia in care specificat ca drumul pe care il parcurge este unul in scop caritabil.

Gigi Becali dispus sa renunte la un alt titular de la FCSB. Are oferta concreta!

Dupa discutiile pentru cedarea lui Florinel Coman in Statele Unite la Orlando City, Gigi Becali pregateste o noua mutare in vreme de criza.

Gigi Becali a devenit si economist: A explicat de ce Romania va iesi in castig dupa pandemie

Intr-o perioada in care numarul oamenilor trecuti fie in somaj tehnic, fie fara loc de munca, a crescut cu un milion in Romania, iar asta in doar o luna, latifundiarul din Pipera face estimari care starnesc zambete amare.

Gigi Becali va plange pentru romani: A explicat ce ne salveaza in fata coronavirusului

Dupa ce si-a promovat, intens, presupusele actele de caritate de cand s-a declansat pandemia, acum, odata cu apropierea Pastelui, patronul FCSB si-a schimbat discursul.

Raed Arafat: Mai avem putin pana trecem hopul. Dupa Paste vom face o evaluare a situatiei

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca imediat dupa Paste se va face o analiza a situatiei privind pandemia de coronavirus din Romania si, in functie de rezultat, masurile vor viza o relaxare sau o continuare a restrictiilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )