Libnet.ro
UNICEF

11:16

Gigi Becali, in prima linie, in noaptea de inviere: Voluntariat pe banii mei, da?

Playtech Playtech,
Gigi Becali, in prima linie, in noaptea de inviere: Voluntariat pe banii mei, da?

Gigi Becali este un sustinator entuziast la Bisericii Ortodoxe Romane si abia asteapta sa faca voluntariat in noaptea de inviere. Merg eu cu un preot, cu masina!, a explicat. continuă pe Playtech

Gigi Becali, voluntar in noaptea de inviere. Mie nu imi e frica de virus!

Omul de afaceri Gigi Becali a anuntat ca va fi voluntar in noaptea de inviere si va imparti lumina credinciosilor. Finantatorul a declarat ca va face parte din delegatia care va lua Lumina de la aeroport si o va imparti bisericilor.

Gigi Becali, dupa ce a fost oprit in trafic de politisti: Eu aveam declaratia, am glumit eu cu ei! - VIDEO

Gigi Becali a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre momentul in care a fost oprit de politisti si nu ar fi avut declaratia pe propria raspundere. Patronul FCSB a spus ca nu a facut decat sa glumeasca cu politistii si avea declaratia in care specificat ca drumul pe care il parcurge este unul in scop caritabil.

Gigi Becali dispus sa renunte la un alt titular de la FCSB. Are oferta concreta!

Dupa discutiile pentru cedarea lui Florinel Coman in Statele Unite la Orlando City, Gigi Becali pregateste o noua mutare in vreme de criza.

Prime de pana la 1.500 de euro pentru cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul

Cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul vor primi cate o prima de pana 1. 500 de euro, precum si o suma mai mare decat de obicei pentru orele suplimentare, promite premierul francez Edouard Philippe, scrie Aerpres, citand Reuters si Le Figaro.

S-a lansat Telefonul Medicului: Suport psihologic si locuinte temporare pentru personalul medical din prima linie a luptei cu COVID-19

Suport psihologic pentru medicii aflati in prima linie a luptei cu pandemia de coronavirus, suport practic locuinte temporare, cumparaturi, lucruri mici care sa ia de pe umerii personalului medical o parte dintre griji) dar si suport juridic daca sunt drepturi incalcate) - asta isi propune sa le ofere medicilor romani aflati in prima linie proiectul Telefonul Medicului, lansat ieri.

Eroii din prima linie a luptei contra COVID-19 au prioritate in a deveni noii ambasadori NuExistaNuSePoate

Andreea Marin si Top Line au dat startul inscrierilor pentru cea de-a patra editie a miscarii NuExistaNuSePoate. 14 persoane din toate colturile tarii vor putea deveni ambasadorii campaniei si sa aiba parte de o transformare minte-trup-suflet gratuita in urmatoarele luni.

Organizatia Salvati Copiii a lansat Fondul de Urgenta pentru Spitale, in beneficiul eroilor din prima linie: medici, personal medical si pacienti

Medicii romani sunt astazi in prima linie a luptei contra Coronavirus. Ei au nevoie de tot sprijinul nostru pentru a salva vieti si a-si proteja propria sanatate. Doneaza si tu!.

Johnson and Johnson doneaza peste jumatate de milion de lei profesionistilor din domeniul sanatatii din prima linie

Johnson and Johnson Romania doneaza 650. 000 de lei pentru a sprijini efortul national al profesionistilor din domeniul sanatatii din prima linie si pentru protectia pacientilor cronici, in contextul pandemiei COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Lupta in prima linie prin ochii unui cadru medical: De o luna suntem la foc automat, ne-am distantat mult de familii, fara sa vrem. Prioritatile s-au schimbat total!

De aproape o luna, cadrele medicale din Romania lucreaza la foc automat, povesteste medicul Bogdan Ioan Furtuna, directorul medical al Spitalului Colentina din Bucuresti, aflat in prima linie in epidemia de coronavirus. Dormim putin, mancam rar,.

Directorul medical al unui spital aflat in prima linie: De o luna suntem la foc automat, dormim putin, mancam rar, ne-am distantat de familii, prioritatile s-au schimbat total

De aproape o luna, personalul medical din Romania lucreaza la foc automat, dormim putin, mancam rar, alergam intr-una si ne-am distantat mult de familii, fara sa vrem. Prioritatile s-au schimbat total, marturiseste medicul Bogdan Ioan Furtuna, directorul medical al Spitalului Colentina din Bucuresti, aflat in prima linie in epidemia de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )