Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Playtech Playtech,
Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali . continuă pe Playtech

Trafic feroviar temporar oprit pe relatia Crivina-Brazi, din cauza unor copaci prabusiti

Traficul feroviar este oprit temporar intre statiile Crivina - Brazi, pe ambele sensuri de circulati.

Gigi Becali, umilit in direct la TV. I-a platit 300.000 de euro

Gigi Becali a umilit mai multe persoane in cadrul unei conferinte de presa organizata marti. Finantatorul FCSB s-a luat de Bogdan Vintila, de Adrian Petre, dupa care a inceput sa vorbeasca de Helmuth Duckadam. Gigi Becali, umilit in direct. I-a platit 300. 000 de euro Patronul FCSB a facut, marti, un spectacol grotesc in fata jurnalistilor, .

Gigi Becali, in razboi cu un jucator: ii voi zbura direct pe cei ca el

Gigi Becali a gasit vinovatul pentru parcursul foarte slab pe care FC FCSB l-a avut de la reluarea campionatului. Patronul echipei este convins ca toate problemele au inceput cand Bogdan Planic a decis sa plece de la echipa. Sarbul era neplatit de trei luni si a fost furios pentru decizia lui Becali de a micsora .

Cum arata Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali. Aparitie neasteptata in public

Vasile Geambazi, fostul finantator din acte al FCSB-ului, traieste pe picior mare, insa daca ar fi sa ne luam dupa haine n-am mai zice asta. Nepotul multimilionar al lui Gigi Becali a fost surprins de fotoreporteri alaturi de noua sa iubita. Cum a iesit pe strada preferatul lui Becali, aflati in paragrafele urmatoare. Cum arata .

Gigi Becali: Dracul a facut virusul asta, ca sa inchida bisericile

Gigi Becali a facut testul COVID-19 de mai multe ori si spune ca nu poarta masca de protectie. Eu ma impartasesc si nu ma imbolnavesc de niciun COVID. Domnul sa ne ajute!, a zis Becali.

Cine este noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali crede ca a dat lovitura

Echipa FCSB are de acum un nou antrenor in care Gigi Becali si-a pus toate sperantele. Cine este si ce spune cunoscutul afacerist de noua achizitie? FCSB are un nou antrenor! Noul antrenor al FCSB a fost prezentat oficial! Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghemcampf la Al Wasl. Petrea vine .

Dusmanul lui Gigi Becali are probleme uriase. Unul dintre milionarii Romaniei, in vizorul ANAF

Unul dintre cei mai bogati cetateni romani a primit o vizita din partea ANAF, care i-a verificat averea personala. Barbatul face parte din categoria multi-milionarilor fantomatici, a caror aparitii publice le numeri pe degete. Ce au descoperit inspectorii Fiscului si care este decizia de ultima ora a judecatorilor, aflati in continuare. Dusmanul lui Becali are .

Gigi Becali a anuntat pretul pentru care vinde FCSB: Asta este suma

Gigi Becali a fixat pretul pentru care ar fi dispus sa negocieze pentru vanzarea FC FCSB. 150-200 de milioane de euro este suma pe care spune ca ar putea-o accepta pentru echipa infiintata in 2003. Un pret la fel de realist ca si acelea pe care le fixeaza pentru jucatorii sai. Si care, la fel .

Contre intre Gigi Becali si Duckadam: Vreau sa il acuz, fara sa se supere, de minciuna

Cotninua razboiul declaratiilor intre Helmuth Duckadam si Gigi Becali. Fostul portar al Stelei a decis sa isi dea demisia de la FC FCSB dupa ce salariul i-a fost redus drastic. Dupa despartirea de formatia ilfoveana, Duckadam a acuzat ca a fost mult timp ignorat de fostii antrenori ai echipei. Fostul director de imagine a povestit .

Atac furibund din partea unui fost campion cu Steaua: Cei mai multi antrenori care au semnat cu Gigi Becali si-au batut joc de meserie

Nu oricine poate lucra cu Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB, cunoscut printre multe altele pentru faptul ca-i place sa faca primul 11 si schimbarile la echipa, a decapitatantrenori pe banda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )