Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gigi Becali nu intelege de ce figura pe lista marilor corupti

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali nu intelege de ce figura pe lista marilor corupti

Becali se intreaba ce cauta el pe lista neagra, din moment ce fusese achitat in toate trei dosarele. continuă pe România Liberă

Gigi Becali, despre prezenta sa pe asa-numita lista neagra a coruptilor: Pentru ce trebuia mai ceara explicatii despre mine, cand Becali era achitat public?(VIDEO)

Gigi Becali a comentat intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician faptul ca numele sau ar aparea pe lista cu dosare de coruptie in legatura cu care Comisia Europeana s-a.

Gigi Becali, acuzat de discriminare

Gigi Becali a fost reclamat de deputatul PSD, Aida Caruceru, de discriminarea femeilor. Parlamentarul a depus o a depus o sesizare la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru modul in care Becali.

Radu Banciu, despre faptul ca Gigi Becali a anuntat ca isi face partid: Va dati seama ce oameni de mare calitate s-ar putea duce langa el, al carui adevar nu tine nici macar cinci minute (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Gigi Becali a anuntat ca isi va face un partid. Acum, dupa ce l-au eliberat conditionat pe minciuna.

Gigi Becali isi face un nou partid. Cine va candida pe liste

Gigi Becali isi face din nou partid. Latifundiarul a anuntat in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV si cine va candida pe liste. Lucrez acum. Am o baza de date. Oamenii cu care am vorbit sunt in.

Gigi Becali anunta ca isi face partid: Eu o sa rezolv situatia din Romania(VIDEO)

Gigi Becali a anuntat joi seara, intr-o interventie telfonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca planuieste sa construiasca un partid politic ai carui candidati sa fie doar oameni cu studii.

VIDEO Andrei Gheorghe il pune la punct pe Gigi Becali in direct: Tu nu esti intelept!

Intr-o emisiune de la Realitatea TV din urma cu cativa ani, Andrei Gheorghe il punea la punct in trei minute pe Gigi Becali.

VIDEOMomentul in care Andrei Gheorghe l-a pus la punct pe Gigi Becali in direct: Tu nu esti intelept!

Intr-o emisiune de la Realitatea TV din urma cu cativa ani, Andrei Gheorghe il punea la punct in trei minute pe Gigi Becali.

Lovitura dura pentru Gigi Becali. Trebuie sa plateasca

Gigi Becali a pierdut un nou razboi cu Florin Talpan. Patronul de laFCSBtrebuie, cel mai probabil, sa ii achite30. 000de euro juristului de la CSA Steaua. Acesta e aproape de.

Gigi Becali trebuie sa plateasca despagubiri de zeci de mii de euro inamicului sau de la CSA Steaua

Gigi Becali a fost obligat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti sa plateasca despagubiri de 30. 000 de euro, ca urmare a procesului intentat de Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua. Cei doi au avut.

Andrei Gheorghe a murit. Reactia lui Gigi Becali

Andrei Gheorghe a murit. Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe in septembrie 2007, iar jurnalistul l-a facut sa taca pe actualul finantator al echipei FCSB. Ce tragedie? Andrei Gheorghe?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )