Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEOMomentul in care Andrei Gheorghe l-a pus la punct pe Gigi Becali in direct: Tu nu esti intelept!

Adevărul Adevărul,
VIDEOMomentul in care Andrei Gheorghe l-a pus la punct pe Gigi Becali in direct: Tu nu esti intelept!

Intr-o emisiune de la Realitatea TV din urma cu cativa ani, Andrei Gheorghe il punea la punct in trei minute pe Gigi Becali. continuă pe Adevărul

Andrei Gheorghe a murit. Reactia lui Gigi Becali

Andrei Gheorghe a murit. Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe in septembrie 2007, iar jurnalistul l-a facut sa taca pe actualul finantator al echipei FCSB. Ce tragedie? Andrei Gheorghe?.

Andrei Gheorghe: Mort. Raspunsul macabru oferit de fostul jurnalist, in 2015, la intrebarea Unde te vezi peste 5 ani?

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. O moarte care intristeaza Romania si pe care Andrei Gheorghe, cu umorul lui.

De ce e a fost dat de fapt afara Andrei Gheorghe de la PRO FM

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta tv Magda Vasiliu a reamintit intr-o postare motivul pentru care Andrei Gheorghe a fost dat afara de la PRO FM. Sunt batran. Mi s-a reprosat asta. La Pro FM la greu! Probabil au.

VIDEO Andrei Gheorghe il pune la punct pe Gigi Becali in direct: Tu nu esti intelept!

Intr-o emisiune de la Realitatea TV din urma cu cativa ani, Andrei Gheorghe il punea la punct in trei minute pe Gigi Becali.

Gigi Becali, impasibil cand a aflat ca a murit Andrei Gheorghe: Ce tragedie?

Andrei Gheorghe a fost printre putinii oameni care au avut curajul de a-i spune, direct, patronului FCSB ca bate campii si ca vorbeste prostii. Iar asta intr-o emisiune televizata.

Andrei Gheorghe, singurul jurnalist care l-a redus la tacere Gigi Becali: Habar n-ai...! IMAGINI MEMORABILE (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio a fost gasit fara suflare in baia locuintei sale. Din primele informatii, se pare ca acesta a decedat din cauza unor afectiuni cardiace, el suferind in trecut un infarct.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius, iar sambata va fi incinerat

Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la varsta de 56 de ani, va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D. nr 2, sector 1, Bucuresti. Sambata dimineata, la ora 10. 00, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Boala secreta care l-ar fi ucis pe Andrei Gheorghe. Fara discutii ar fi putut fi salvat

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator survenit dupa un infarct miocardic. Potrivit medicilor legisti, Andrei Gheorghe a avut in trecut probleme legate de o.

Caru' cu vedete: Gluma sinistra facuta de fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe inainte sa afle ca jurnalistul a murit; Simona Halep isi inchide cafeneaua din Constanta! Care e motivul pentru care a luat aceasta decizie; Fiica lui Kurt Cobain s-a pozat in

Gluma sinistra facuta de fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe inainte sa afle ca jurnalistul a murit Vestea mortii lui Andrei Gheorghe a produs o mare suferinta in randul. Ed Sheeran a slabit 25 de kilograme dupa ce a renuntat la un singur aliment Ed Sheeran revine dupa un an de pauza din industria muzicala nu doar cu piese noi, ci si.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )