Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gigi Becali, lovitura dureroasa. Pierde peste 10 milioane de euro

Playtech Playtech,
Gigi Becali, lovitura dureroasa. Pierde peste 10 milioane de euro

FC FCSB este pe locul 5 in Liga 1, dar si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League prin castigarea Cupei Romaniei. Gigi Becali a anuntat recent ca situatia financiara a echipei depinde de calificarea in grupele celei de-a doua competitii europene. FCSB a ratat prezenta in grupe ultimii doi ani. Ceea ce a facut ca . continuă pe Playtech

Gigi Becali anunta falimentul FCSB: Datorie de 11 milioane de euro

FC FCSB este aproape de faliment! O spune chiar creditorul echipei, Gigi Becali. Acesta a anuntat ca are de recuperat 11 milioane de la clubul pe care l-a infiintat in 2003. Ar mai fi doar doua variante pentru ca echipa sa isi continue activitatea, considera Becali. Sa ajunga in grupele Europa League, sau sa se .

Mihai Rotaru rade de Gigi Becali, dupa ce FCSB a jucat cu juniorii: Sa o tina tot asa

FCSB a fost acuzata de non-combat dupa prestatia lamentabila din partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Asa cum a promis, Gigi Becali a trimis mai multi juniori in teren, iar FCSB nu a pus probleme campioanei. Dupa acest rezultat, ardelenii au revenit pe primul loc in clasamentul Ligii 1. CSU Craiova nu a mai jucat .

Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

FCSB este gata sa mai realizeze un transfer, dupa ce vineri a fost oficializata achizitionarea lui Alexandru Buziuc. Dupa ce ieri s-a facut o mutare pentru faza ofensiva, Becali a anuntat ca negociaza pentru transferul unui fundas. Este vorba despre Alexandru Albu, in varsta de 26 de ani. Un jucator al celor de la Academica .

Detaliul mai putin stiut despre Gigi Becali. Suma imensa pe care i-a imprumutat-o Hagi in tinerete: Se culca la picioarele Regelui

Multi romani au aflat in ultimii ani despre prietenia dintre Gigi Becali si Gheorghe Hagi, dar putini stiu ce anume i-a legat si cat de puternica a fost legatura dintre ei. Ei bine, latifundiarul din Pipera si Regele fotbalului romanesc sunt prieteni inca de la inceputul anilor 80, cand Hagi a fost adus de la Farul Constanta la Sportul Studentesc, la Bucuresti.

Mesaj pentru Gigi Becali si FCSB: Niciodata pe stadionul Steaua!

Steaua a facut un pas mare spre promovarea in Liga 3, dupa victoria cu Argesul Mihailesti, scor 8-1. Promovarea poate fi asigurata cu o noua victorie in cadrul barajului, in partida cu Baraganul Ciulnita. Acest joc se va disputa miercuri, de la ora 17:00. Si nu este singura veste buna pentru suporteri. Stadionul Steaua va .

FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult

FC FCSB a facut o noua mutare surprinzatoare pe piata transferurilor. A fost oficializata a treia achizitie a verii, dupa Marius Briceag si Sergiu Bus. Si de aceasta data este vorba despre un jucator care ramane liber de contract, Alexandru Buziuc. Atacantul in varsta de 26 de ani vine de la Academica Clinceni, echipa aflata .

Coronavirus: Peste 18 milioane de cazuri declarate in lume (bilant AFP)

Peste 18 milioane de cazuri de coronavirus au fost inregistrate oficial la nivel mondial, dintre care mai mult de jumatate in Statele Unite si America Latina, precum si in Caraibe, potrivit unui bilant realizat de France Presse din surse oficiale duminica la ora 22. 40 GMT, scrie Agerpres. Cel putin 18. 763 de cazuri, dintre care 687. 941 de decese, au fost raportate in special in Statele Unite, tara cea mai afectata din lume cu 4. 693 de cazuri dintre care 154. 793 de morti, in Brazilia 2. 677 de cazuri dintre care 94. 104 decese) si in India 1.

Gigi Becali, turbat: Avem conducatori handicapati! Unde e focar in Romania?

Omul de afaceri e furios pentru ca din cauza pandemiei apar noi restrictii, atat in fotbal, cat si in viata de zi cu zi.

O asociere de trei firme va construi Centura Galati intr-un contract de peste 705 milioane de lei

Asocierea SA and PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnotrade SRL a castigat procedura de atribuire a contractului de proiectare si executie a Variantei de Ocolire Galati, valoarea lucrarilor fiind de peste 705,282 milioane de lei, fara TVA, se arata intr-un comunicat Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )