Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

Playtech Playtech,
Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

FCSB este gata sa mai realizeze un transfer, dupa ce vineri a fost oficializata achizitionarea lui Alexandru Buziuc. Dupa ce ieri s-a facut o mutare pentru faza ofensiva, Becali a anuntat ca negociaza pentru transferul unui fundas. Este vorba despre Alexandru Albu, in varsta de 26 de ani. Un jucator al celor de la Academica . continuă pe Playtech

FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult

FC FCSB a facut o noua mutare surprinzatoare pe piata transferurilor. A fost oficializata a treia achizitie a verii, dupa Marius Briceag si Sergiu Bus. Si de aceasta data este vorba despre un jucator care ramane liber de contract, Alexandru Buziuc. Atacantul in varsta de 26 de ani vine de la Academica Clinceni, echipa aflata .

Gigi Becali anunta falimentul FCSB: Datorie de 11 milioane de euro

FC FCSB este aproape de faliment! O spune chiar creditorul echipei, Gigi Becali. Acesta a anuntat ca are de recuperat 11 milioane de la clubul pe care l-a infiintat in 2003. Ar mai fi doar doua variante pentru ca echipa sa isi continue activitatea, considera Becali. Sa ajunga in grupele Europa League, sau sa se .

Gigi Becali da de inteles ca FCSB va fi non-combat in meciul cu CFR Cluj: Asa ar fi normal

FCSB CFR Cluj este un meci care ar putea fi decisiv pentru stabilirea campioanei din 2020-2021. Daca ardelenii vor pierde pe Arena Nationala, Craiova ar putea fi campioana cu o victorie in fata Astrei. Iar partida din ultima etapa, CSU Craiova CFR Cluj, ar ramane una fara nicio miza in clasament. Gigi Becali, .

Gigi Becali a rabufnit: Conducatorii nostri sunt handicapati!

Gigi Becali a facut noi declaratii incendiare. Latifundiarul continua discutiile despre politicienii care gestioneaza criza COVID-19 in Romania. Faceti ba spitale in corturi, spune patronul FCSB.

Mihai Rotaru rade de Gigi Becali, dupa ce FCSB a jucat cu juniorii: Sa o tina tot asa

FCSB a fost acuzata de non-combat dupa prestatia lamentabila din partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Asa cum a promis, Gigi Becali a trimis mai multi juniori in teren, iar FCSB nu a pus probleme campioanei. Dupa acest rezultat, ardelenii au revenit pe primul loc in clasamentul Ligii 1. CSU Craiova nu a mai jucat .

Gigi Becali a dat de pamant cu Guvernul: Sunt handicapati. Solutia omului de afaceri

Gigi Becali a facut o serie de declaratii controversate privind pandemia de COVID-19, iar despre conducatorii din fruntea tarii a spus ca sunt niste handicapati. Gigi Becali da de pamant cu Guvernul pe tema coronavirusului: Sunt handicapati. Solutia omului de afaceri Gigi Becali s-a enervat in timp ce era in direct la TV si a .

Incredibil! Cati bani avea Gigi Becali cand a inceput Revolutia din 89

Gigi Becali a ajuns unul dintre cei mai bogati romani, insa asta nu s-a intamplat peste noapte. Actualul latifundiar a inceput din tinerete sa faca bani si-a urmat scopul fara sa se lase doborat de eventualele piedici si a avut mereu de castigat. Putini romani stiu ca Becali a avut primul contact cu Steaua inaint de Revolutia din 1989.

Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle clientii

Posta Romana a anuntat ca nu trimite clientilor sai mesaje pe email in care sa ii anunte ca ar urma livrarea unui colet. CNPR a emis o avertizare in acest sens, cu ce trebuie sa faca romanii care au primit sau vor primi astfel de mesaje. Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle .

Cand si cu cat cresc pensiile romanilor! Consilierul premierului Orban a facut anuntul!

S-a aflat cu cat vor creste pensiile romanilor incepand cu data de 1 septembrie. Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a facut anuntul mult asteptat in urma cu putin timp, la Antena 3.

Politia Romana a facut anuntul. Toti romanii trebuie sa afle ce pot pati

Infractionalitatea este una din marile probleme ale societatii romanesti, fie acum, in pandemie, si s-au vazut destule cazuri, fie in general. Numarul victimelor infractiunii de inselaciune este in crestere, din pacate, cu toate ca politia a demarat campanii de constientizare in masa. Politia Romana trage inca odata semnale de alarma Dupa cum s-a mai scris .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )