Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gigi Becali da o lovitura financiara! Italienii anunta transferul unui jucator pe care poate lua o avere

Playtech Playtech,
Gigi Becali da o lovitura financiara! Italienii anunta transferul unui jucator pe care poate lua o avere

Gigi Becali cauta de ceva timp variante pentru cei mai bine cotati jucatori ai echipei, Florinel Coman si Dennis Man. Pentru ambii s-a vorbit despre oferte din Anglia, care nu s-au concretizat in cele din urma. Dar FCSB are sanse mari sa se desparta, totusi, de Man. AC Torino, echipa care a terminat pe locul . continuă pe Playtech

Gigi Becali nu va dori sa vada asta. Cum a aparut fata milionarului in Bucuresti. Multi s-ar rusina

Una din fetele lui Gigi Becali a dat de greu si a ajuns intr-o situatie putin incomoda. Cum a fost surprinsa fiica milionarului pe strazile din Bucuresti? Cum a fost surprinsa fata lui Becali pe strada? Fata lui Gigi Becali a fost la un pas sa ramana fara rochita vaporoasa cu care s-a imbracat. Cristina .

Tunul pe care Gigi Becali vrea sa il dea! Pe cine se chinuie sa aduca acum la FCSB, din strainatate

Ziaristii sportivi din Italia au anuntat ca Gigi Becali este interesat de Vlad Dragomir, 21 de ani, international roman de tineret care in prezent evolueaza in Italia la echipa Perugia. Gigi Becali vrea sa dea un nou tun! Pe cine incearca sa aduca acum la FCSB, din Italia Jurnalistii italieni au scris ca mai multe .

Fiicele lui Gigi Becali, show in club, la mare. Ce a facut si ginerele lui, in vazul tuturor

Distractia e mare pe litoral! Vara e pe terminate, iar ultimii petrecareti se bucura de momentele ramase. Fiicele lui Gigi Becali si ginerele latifundiarului au facut un adevarat show intr-un club de fite din Mamaia. Cum s-au distrat? Fiicele lui Gigi Becali, distractie fara cusur pe litoral S-a incins atmosfera intr-un club de fite de .

Gigi Becali, un nou derapaj in direct la TV. L-a desfiintat pe Raed Arafat

Gigi Becali, finantatorul FCSB, si-a iesit din fire dupa ultimele declaratii facute de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU). Pare-se ca Raed Arafat si-a facut dusmani in lumea fotbalului, dupa masurile dure luate pentru a preveni raspandirea virusului. Ce a spus latifundiarul, in direct, la TV, aflati in randurile de mai jos. Becali seterge .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )