Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gigi Becali a luat o decizie radicala. Ce va face de sarbatori, nu il intereseaza de altii

Playtech Playtech,
Gigi Becali a luat o decizie radicala. Ce va face de sarbatori, nu il intereseaza de altii

Gigi Becali pare ca s-a linistit dupa ce echipa lui a revenit in portofoliul de lider si a incheiat turul de campionat pe prima pozitie din clasament. Gigi Becali a luat o decizie radicala Dupa ce a disparut din viata publica, Gigi Becali vrea sa fie in continuare discret. Gigi Becali a fost foarte inversunat . continuă pe Playtech

Ce va face de Revelion Gigi Becali. Patronul de la FCSB a luat o decizie radicala

Gigi Becali si-a facut planurile pentru Revelion. A comunicat deja familiei decizia, o schimbare radicala fata de anii precedenti. Patronul FCSB a obisnuit cu aparitiile excentrice, insa in 2020 a decis .

Sebastian Coltescu a bagat frica in UEFA. Ce decizie radicala a luat forul continental

Paris St Germain si Istanbul Basaksehir au iesit de pe teren in meciul din Liga Campionilor. Momentul s-a intamplat dupa presupusele abuzuri rasiale fata de asistentul managerului echipei turce. La adresa lui Pierre Webo, al patrulea oficial Sebastian Coltescu ar fi avut comentarii rasiste. Scandalul a degenerat, iar acum UEFA incearca sa gaseasca o solutie .

EXCLUSIV Pepe si Raluca Pastrama, decizie radicala de Craciun. Ce vor face pentru ca fiicele lor sa nu sufere

Pepe si Raluca Pastrama nu au ajuns la un acord privind o posibila impacare, o posibila revenire la o viata sub acelasi acoperis, fiind momentan preocupati doar ca fiicele lor sa resimta cat mai putin dureroasa despartire. Ca ambele tabere sa fie impacate, pe perioada Sarbatorilor, Raluca si Pepe vor petrece Craciunul alaturi de copiii .

Gigi Becali i-a dat sotiei 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a socat, pur si simplu

Gigi Becali nu se uita la bani mai ales cand e vorba despre familie sau fapte bune. Patronul FCSB i-a dat sotiei 30. 000 de euro pentru shopping. Ce replica i-a dat mama copiilor sai cand a vazut despre ce suma e vorba? Replica sotiei lui Gigi Becali dupa ce acesta i-a dat 30. 000 de euro .

DigiSport: Ce i-a zis presedintele Ramon Calderon translatorului, cand Gigi Becali l-a murdarit cu gem si i-a strigat hermano de sangre

In 2006, Real Madrid a venit la Bucuresti pentru meciul cu Steaua, din grupele UEFA Champions League. Spaniolii au castigat clar, cu 4-1, dar cel care a tinut primele pagini ale publicatiilor internationale a fost Gigi Becali.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )