Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prime de pana la 1.500 de euro pentru cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul

Hotnews Hotnews,
 Prime de pana la 1.500 de euro pentru cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul

Cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul vor primi cate o prima de pana 1. 500 de euro, precum si o suma mai mare decat de obicei pentru orele suplimentare, promite premierul francez Edouard Philippe, scrie Aerpres, citand Reuters si Le Figaro. continuă pe Hotnews

Tanarul din Gorj a venit cu bratele pline de flori pentru cadrele medicale. Este modul sau de a-si arata recunostinta (FOTO)

Gesturi simple, dar care in aceste vremuri grele cantaresc enorm. Un tanar din localitatea Ticleni, judetul Gorj, a venit incarcat cu brate de flori pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Crucea Rosie a adus aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale la Spitalul Judetean Mehedinti

Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a primit din partea Crucii Rosii Romane - filiala Mehedinti aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale.

Cadrele medicale din Targoviste s-au imbulzit la moastele Sfantului Nifon, aduse in fata spitalului. Cate reguli ale Starii de Urgenta au fost incalcate... (FOTO, VIDEO)

Marti in jurul orelor 11:00, racla cu moastele Sfantului Ierarh Nifon a fost scoasa in procesiune in municipiul Targoviste pentru a aduce izbavirea de pandemie. indemnam pe toti credinciosii sa prive.

Altex Romania doneaza aparatura si echipamente de 162.000 de euro pentru personalul medical din prima linie si politisti

Altex Romania doneaza echipamente de protectie si aparatura de Terapie Intensiva catre mai multe spitale din Romania, precum Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sfantul Ioan cel Nou din Suceava, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr.

Cadrele medicale din Spitalul Judetean sunt testate pentru COVID 19: 99% dintre cei testati sunt negativi

O ampla actiune de testare a personalului medical si auxiliar din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sf. Ap. Andrei Constanta a fost demarata saptamana trecuta si este in plina desfasurare.

Cum s-au inghesuit cadrele medicale de la Spitalul Judetean Targoviste sa se inchine la moastele unui sfant purtat pe strazi

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Targoviste ar putea raspunde in fata legii pentru ca nu au respectat regulile de distantare sociala, dupa ce marti, 14 aprilie, s-au adunat in fata unitatii sanitare pentru a se inchina la moastele Sfantului Nifon.

Cadrele medicale pot apela Telefonul Medicului pentru consiliere psihologica, suport juridic si practic

Asociatia Madic a lansat Telefonul Medicului, un serviciu destinat tuturor cadrelor medicale din Romania, urmand a oferi consiliere psihologica si suport emotional, juridic si practic.

Genesis Property se alatura initiativei Doneaza pentru linia intai cu o contributie de 100.000 lei

Dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, continua sprijinul pentru cadrele medicale din prima linie si anunta a doua donatie pentru eforturile de combatere a epidemiei SARS-COV-2, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Fonduri europene 2020: Pana la 150.000 Euro pentru antreprenori IT

Antreprenorii si firmele IT din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, pot obtine fonduri europene de pana la 150. 000 de euro fiecare, intr-un accelerator de afaceri axat pe portabilitate de date, la care se fac inscrieri online pana pe 22 aprilie 2020.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )