Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gigi Becali reactioneaza dupa infrangerea cu Astra

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali reactioneaza dupa infrangerea cu Astra

FCSB a pierdut cu Astra Giurgiu, scor 1-3, dupa noua meciuri fara infrangere in campionat, esec la care patronul a reactionat dupa doua zile. continuă pe Online Sport

Vedeta FCSB care a cazut in dizgratia lui Gigi Becali: E prea obraznic si prea nesimtit! Sa nu-l mai vad in echipa

Gigi Becali, finantatorul FCSB, i-a interzis lui Bogdan Vintila sa-l mai introduca pe Adi Popa in echipa, pe motiv ca e prea obraznic si prea nesimtit, potrivit gsp. ro.

SURSE: DNA a pus sechestru pe averea lui Gigi Becali si a nepotului sau, intr-un dosar de spalare de bani

DNA le-a pus sechestru pe conturi si terenuri lui Gigi Becali si nepotului sau, Vasile Geambazi, in dosarul in care sunt acuzati de infractiunii de spalare de bani.

Ce variante se discuta in PSD, dupa infrangerea lui Dancila: Rocada la conducerea partidului, Marcel Ciolacu ar putea fi numit presedinte interimar Firea se incalzeste pe tusa

Dupa infrangerea inregistrata de candidatul PSD la alegerile prezidentiale, in interiorul partidului se ascut cutitele si se contureaza taberele. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca liderul PSD Buzau si presedintle Camerei Deputatilorm Marcel Ciolacu ar fi purtat discutii cu Viorica Dancila si apropiatii acesteia pentru o preluare a partidului fara scandal. Aceleasi surse sustin ca Gabriela Firea ar fi interesata sa intre in competitia pentru functia de presedinte PSD fiind sustinuta de baronul Paul Stanescu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )