Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce variante se discuta in PSD, dupa infrangerea lui Dancila: Rocada la conducerea partidului, Marcel Ciolacu ar putea fi numit presedinte interimar Firea se incalzeste pe tusa

Hotnews Hotnews,
 Ce variante se discuta in PSD, dupa infrangerea lui Dancila: Rocada la conducerea partidului, Marcel Ciolacu ar putea fi numit presedinte interimar Firea se incalzeste pe tusa

Dupa infrangerea inregistrata de candidatul PSD la alegerile prezidentiale, in interiorul partidului se ascut cutitele si se contureaza taberele. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca liderul PSD Buzau si presedintle Camerei Deputatilorm Marcel Ciolacu ar fi purtat discutii cu Viorica Dancila si apropiatii acesteia pentru o preluare a partidului fara scandal. Aceleasi surse sustin ca Gabriela Firea ar fi interesata sa intre in competitia pentru functia de presedinte PSD fiind sustinuta de baronul Paul Stanescu. continuă pe Hotnews

Reactii dupa infrangerea Vioricai Dancila: Cu asa candidat, asa rezultat!

Fostul europarlamentar social-democrat Ioan Mircea Pascu a comentat pe Facebook rezultatul obtinut de candidatul PSD, Viorica Dancila, la alegerile prezidentiale 2019, pe care le-a.

Ce a spus Victor Ciutacu, dupa ce Viorica Dancila a fost la el in emisiune. Detaliul inedit care a iesit la iveala despre candidata PSD

Victor Ciutacu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce Viorica Dancila a mers la el in emisiune, la postul de televiziune Romania TV. Ciutacu se intreaba de ce fuge Klaus Iohannis de o confruntare cu fostul premier inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Postarea prezentatorului TV a fost distribuita de .

Viorica Dancila, despre schimbarea sa de la varful PSD, dupa turul II: Am incredere in romani

Viorica Dancila a raspuns despre posibila sa schimbare de la conducerea PSD, daca va pierde alegerile prezidentiale. Viorica Dancila are incredere ca duminica va primi votul romanilor pentru a fi viit.

Gabriela Firea, primul mesaj dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile: Nu trebuie sa dezarmam

Candidata PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. O prima reactie dupa acest esec a avut si Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei. Gabriela Firea, primarul-general al Bucurestiului, a comentat esecul PSD la prezidentiale. Edilul-sef a avut o prima reactie dupa ce Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis in .

Purtatorul de cuvant al PSD, dezvaluiri despre Viorica Dancila: Un om pe care ti l-ai dori prieten

Valeriu Steriu, purtator de cuvant PSD, a facut o serie dezvaluiri despre Viorica Dancila in ultima zi de campanie electorala. Acesta a reamintit ca este membru PSD de mai bine de 10 ani si este mandru de.

Iohannis, semnal de alarma catre romani: Am auzit oameni vorbind ca PSD dupa ce a scapat de Dragnea nu mai e asa de rau

Klaus Iohannis lanseaza o noua serie de atacuri la adresa PSD. Presedintele il aduce in discutie si pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea. Dupa care, am intrat in campanie pentru prezidentiale.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Anunt-soc facut de un lider PSD dupa aflarea REZULTATELOR

Desi Klaus Iohannis a castigat clar alegerile prezidentiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )