Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gigi Becali vrea sa devina mai bogat decat Tiriac. Ce vrea sa faca

Antena3 Antena3,
Gigi Becali vrea sa devina mai bogat decat Tiriac. Ce vrea sa faca

Omul de afaceri Gigi Becali are in plan sa devina mai bogat decat Ion Tiriac. Patronul vicecampioanei Romaniei are de gand ca, pana in 2028, sa devina miliardar in. continuă pe Antena3

Transferuri de SENZATIE pregatite de Gigi Becali

Chiar daca Gigi Becali nu a reusit sa-l aduca pe Adam Nemec la FCSB, controversatul om de afaceri este foarte aproape de a semna cu alti doi jucatori. Acesta vrea sa ii transfere la FCSB pe Raul Rusescu .

Cum a ajuns Gigi Becali sa compare vanzarea lui Alibec cu vanzarea porcilor

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a avut, marti, o noua interventie la Digi Sport, in care a facut o comparatie intre esecul vanzarii atacantului Denis Alibec si cele inregistrate de tatal sau cand vindea porci la targ.

Reactia incredibila a lui Gigi Becali despre politistul agresor: E posedat de demoni, se poate vindeca la biserica

Gigi Becali spune despre politistul acuzat de pedofilie ca este posedat de demoni. Latifundiarul din Pipera este de parere ca singura sansa a individului este sa mearga la biserica, sa se.

Lectii de afaceri de la cel mai bogat om din istorie, seful Amazon

Jeff Bezos lansa in 1994 compania Amazon, care a intrat pe piata ca magazin online de carti si a devenit in cativa ani cel mai mare retailer din lume. El a ajuns, azi, cel mai bogat om din toate timpurile, cu o avere estimata la 105,1 miliarde de dolari, depasindu-l pe Bill Gates, seful Microsoft. Iata cateva dintre principiile care l-au ajutat pe Bezos in afaceri si din care tinerii antreprenori ar avea cate ceva de invatat.

China: Locurile de parcare doar pentru femei, mai mari decat cele obisnuite, starnesc controverse

Semnalizate prin indicatoare imprimate cu un toc de pantof negru pe un fundal roz, spatiile de parcare dedicate in exclusivitate femeilor, mai late decat cele obisnuite, au starnit controverse pe tema discriminarii sexuale in media de socializare din China, informeaza Xinhua, citata de Agerpres.

Gigi Becali si-a petrecut weekendul in varf de munte, la Manastirea Patrunsa. Ce a adus cu el patronul FCSB

Sfarsitul de saptamana a luat prin surprindere autoritatile din comuna valceana Barbatesti, dar si comunitatea monahala de la Manastirea Patrunsa si localnicii din zonele invecinate. George Becali a venit la schit la invitatia unui calugar pe care l-a cunoscut la Muntele Sfant Athos.

SFATURILE celui mai bogat om din istorie. Care sunt LECTIILE de REUSITA ale fondatorului Amazon

Cu o avere de peste 105 miliarde de dolari, care l-a propulsat in fruntea topului celor mai bogati oameni din istorie, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, isi explica reusitele prin cateva lectii.

Au dezvaluit tot! Noul Megane RS e mai rapid decat Golf GTI si Focus ST!

Renault a anuntat la inceputul acestei saptamani ca noul Megane RS are nevoie de doar 5. 8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Hot-hatch-ul francez este astfel mai rapid din acest punct de vedere atat ca Volkswagen Golf GTI, cat si ca Ford Focus ST.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )